- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, ovo prvi puta u životu vidim. Ali pazi, nije bed - možeš zvati cure kod sebe i reći "Ajd kod mene da ti pokažem koliki mi je ... taskbar!" 
Ne znam sta sam stisnuo ili kako dosao do toga, zelim to ponistit, taskbar tj ta traka dolje mi je preduga, ono bas siroka, normalna je uža, ovo je previše, evo stavit cu dvi slike da vidite kako to izgleda.
Izgleda ko neki nedokumentirani fičer, koji se može uključiti samo putem registryja. Jesi koristio kakve programe koji brljaju po registryju? Nekakvi za tweakanje?
Inače, u krajnjem slučaju, vjerojatno bi se situacija riješila nakon popravka instalacije Windowsa s instalacijskog CD-a - pa ako ništa drugo ne uspiješ...
ma nisam koristio nista od toga, tih programa ili sta vec, a to reinstalirat windows mi ne pada ni na kraj pameti... imam previse toga potrebnog i ne isplati se radi toga ponovo instalirat sve, nije da mi smeta previse, ali mi i smeta, jer je retardirano :S
Stavi taskbar na Auto hide! i nećeš to morati gledati
ma nisam koristio nista od toga, tih programa ili sta vec, a to reinstalirat windows mi ne pada ni na kraj pameti... imam previse toga potrebnog i ne isplati se radi toga ponovo instalirat sve, nije da mi smeta previse, ali mi i smeta, jer je retardirano :S
Kod popravka instalacije Windowsa ništa ti se ne briše, samo se vrate originalne sistemske datoteke i postavke.
A probaj onda poskidati par naprednijih programa za tweakanje, možda ti neki nudi opciju da si središ taskbar.
Probaj ovo sa slike (možda nekim čudom pomogne):
Probaj sa ovime nešto.EDIT:
Evo ovaj gore programčić radi!
Odaberi default i odlogiraj se pa ponovo logiraj da vidiš promjene.Hmm, ma skinuo sam taj program jos prije, nisam ga probavao, jer sam htio nekako drukcije vratit tu pi*dariju lol.. ali vidim da program radi, samo ne znam ako smanjim taj taskbar, i izbrisem program kasnije, oce se vratit ili ne.
, i evo pokusavam otvorit program i izbaci mi error Run-time Error '429': ActiveX component can't create object
>.<