Task maganer problemcic

poruka: 32
|
čitano: 9.280
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Task maganer problemcic
rambox kaže...
Gandza kaže...

Prije svega hvala na odgovorima i tebi i rambox-u. A drugo bi bilo ono sto nisam spomenuo u prvom postu, a to je da se taj grafikon pojavljuje I u dvije boje, tj. zelena je ispod a zuta iznad nje. Nadam se da razumijete. I to se desava na par momenata ili minuta (5-15). Skenirao sam sa: Malwarebytes-om, Spybot-om, SUPERAntiSpyware-om i normalno Avirom, ocistio sam sta je bilo ali se idalje pojavljuje "to stenje" na momente. Komp i nije Toliko los, jeste mozda star ali nije los. Cisto radi orjentacije: OS - Win. XP SP3, CPU - Inel 3.0 GHz SC Prescott, MBO - P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2), RAM - Transcend 2 GB, GPU - ATI Radeon VTX 5450 1 GB. Evo i nekih slika kako radi normalno sa ukljucenim: Chrom-om, Mozill-om (4 taba), JDownloaderom, Winampom (radio ukljucen) itd. Kao sto se vidi na likama opterecenja maltene da nema (samo je zelena linija na grafikonu bez "one" zute) iako je RAM zauzet 40-50 %. Nadam se da nisam nesto zaboravio. I naravno, hvala na pomoci!

Vidim da imaš program PerfectDisc, i on normalno stalno radi u pozadini sa svojim procesima tak to ide.No poanta je da ti taj program uopče ne treba, i usput ti samo troši procesor to sigurno dakle taj program deinstaliraj i to odradi sa Revo Uninstaler.Kad treba odradit neku defragmentaciju diskova, onda to obaviš sa Defraggler a njega moš nač u ovom dole paketu zajedno sa uputama za pravilno korištenje i to je to.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat

Mislio sam da sam uspio iskljuciti sve procese PerfectDiska, ali ocigledno nisam. Uradicu ovo sto ste mi rekli, pa cu vam javiti da li se nesto poboljsalo. Hvala puno! Pozdrav

15 godina
neaktivan
Re: Task maganer problemcic

Ubijaš procese na slijepo? Zašto to radiš?

What Andy giveth, Bill taketh away.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice