System32 error

poruka: 4
|
čitano: 2.098
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
System32 error

Evo skinuo sam crack za ps CS4 i kaze mi da udjem u mapu windows\system32   .... mape uopce nema u mojoj windows mapi a kada pokusam napisat u adresnu traku pu kaze mi: Pristup izvoru 'C:\Windows\system32\' je onemogućen. Koristim windows XP 2002 SP 3.

Svaka pomoc dobrodosla, hvala.

p.s. znam da je crackanje ilegalno-zaboravite na to.

xfire: bunda95

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
System32 error

.samo bi jos molio da bi mi zadnja opcija bila restartat windowse :/ ako moze nekako drugacije

xfire: bunda95
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 22:26 (Bundaa).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: System32 error

ako toliko volis photoshop imas 2 rijesenja :

1. odi na tpb i u trazilicu upisi photoshop cs4 i u gornjem desnom kutu stisnes na podcrtano SE, izbaci ti torrent sa najvise seedova i njega skines s tim da pri instalaciji pratis upute tocno kako idu.

2. (moje rijesenje )  googlaj : photoshop cs4 portable , odes na prvo i skines @ program zauzima 90 mb  na disku :)

jebote kolko nas ima :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 22:59 (marinn95).
15 godina
neaktivan
System32 error

Možda   su skrivene ( hiden ), vjerojatno   je u Windows XP na kartici "PRIKAZ" (FOLDER VIEW) isključena opcija "Skrivene mape i datoteke" . 
Da bi omogućio prikaz skrivenih mapa ili datoteka, uradi slijedeće. 

1. Pokrenite program WINDOWS EXPLORER ( Start => Svi Programi => Pomagala => Windows Explorer )
2. Kliknite na ALATI => ODREDNICE MAPE...
3. Kliknite na karticu "PRIKAZ"
4. Klizačem se spustite na dno kartice i kliknite na opciju "PRIKAŽI SKRIVENE DATOTEKE I MAPE" pa potom potvrdite na "U redu"

Poslije obavljenoga posla   preporučujem da postavke vratiš na prijašnje stanje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice