Subversion

poruka: 8
|
čitano: 1.644
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Subversion

Znade li netko postavit SVN? Ne mogu naći nikog tko znade... a treba mi hitno...

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Subversion

Itko ?

15 godina
neaktivan

Postavit šta? Server ili client? Koja platforma ??

15 godina

Postavit server, linux centos, kaže lik koji mi ima server.

15 godina
neaktivan

ok i di si zapeo?

mislim.. googlaš "centos svn server" i u prvom rezultatu ti je SVE u detalje objašnjeno

http://wiki.centos.org/HowTos/Subversion

(NHF)

il' si lijen googlat il ne znaš engleski a u tom slučaju ti mogu prepisat tutorial ;)

15 godina

Iskreno, ne razumijem se u taj subversion i sve to. Zezam se time i zadnja 2 mjeseca, guglao sam, načitao se stvari ali ono, nije to moja stvar. Nemam mnogo vremena jer radim druge stvari, ali probao sam onaj mercurial gdje sam na posljetku skužio da to nije subversion, da radi na drugačijem principu. A opet, svakog koga pitam, nitko nezna... Baš nitko ono... Uzima mi dosta vremena to šta pokušavam ovo dokučit.

Prosljedit ću sad ovaj link hostu, pa budemo vidjeli...

Hvala na pomoći, javim ako šta sredimo; ili ne sredimo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 13:53 (tigerija).
15 godina

Imamo problem sa postavljenjem direktorija i lik nije siguran jeli pravilno instaliran svn...

Ima ko da može pomoć oko postavljanja?

18 godina
neaktivan
Subversion

"Pragmatic guide to SVN" ... potraži na pustopoljinama Interneta. Inače je sve dosta lagano za namjestit. Treba instalirati potrebne pakete, kreirati strukturu repozitorija za projekt(e), postavit ovlasti i to je to ako me sjećanje dobro služi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 21:27 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice