Smrzavanje firefox

poruka: 38
|
čitano: 12.459
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Smrzavanje firefox
seneka kaže...

isključi  javu,pa probaj

Isprobao isključit javu i test ne smrzava, jedino nemože koristit gump hvala ili prst jer inače baca na vrh. Pa sam vratio i uključio javu i test izvršio i radi na gump hvala i prst tad ne skače na vrh.

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
seneka kaže...

isključi  javu,pa probaj

Isprobao isključit javu i test ne smrzava, jedino nemože koristit gump hvala ili prst jer inače baca na vrh. Pa sam vratio i uključio javu i test izvršio i radi na gump hvala i prst tad ne skače na vrh.

da,ne može radit normalno
@deadman,daj ako ti se da ovo prouči  i napiši mu tutorijal na hrvatskom,možda pomogne
tnx

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 15:09 (seneka).
14 godina

Napravi ovako:

1. Izađi iz Firefoxa.
  2. U Windows Exploreru klikni na Tools -> Folder Options -> kartica View -> označi Show hidden files and folders opciju.
  3. Sada lociraj ovaj fajl: C:/Documents and Settings/<tvoje korisničko ime>/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/<ime profila> i obriši fajl pod imenom localstore.rdf.
  4. Klikni na Start -> Run -> upiši firefox -P i klikni na OK.
  5. Klikni na Stvori profil gumb u prozoru koji se pojavio -> Dalje -> upiši ime profila -> Kraj.
  6. Kvačica ne smije biti na Ne pitaj me pri pokretanju i klikni na Pokreni Firefox.

Sada surfaj u tom novom profilu i javi da li još uvijek zamrzava. Nemoj nikakve dodatke instaliravati, odnosno mijenjati opcije. Ako će sve biti u redu, dodavat ćemo fajlove s postavkama jednog po jednog.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 17:00 (deadman).
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Napravi ovako:

1. Izađi iz Firefoxa.
  2. U Windows Exploreru klikni na Tools -> Folder Options -> kartica View -> označi Show hidden files and folders opciju.
  3. Sada lociraj ovaj fajl: C:/Documents and Settings/<tvoje korisničko ime>/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/<ime profila> i obriši fajl pod imenom localstore.rdf.
  4. Klikni na Start -> Run -> upiši firefox -P i klikni na OK.
  5. Klikni na Stvori profil gumb u prozoru koji se pojavio -> Dalje -> upiši ime profila -> Kraj.
  6. Kvačica ne smije biti na Ne pitaj me pri pokretanju i klikni na Pokreni Firefox.

Sada surfaj u tom novom profilu i javi da li još uvijek zamrzava. Nemoj nikakve dodatke instaliravati, odnosno mijenjati opcije. Ako će sve biti u redu, dodavat ćemo fajlove s postavkama jednog po jednog.

Evo sve sam napravio po uputama i sve sam skužio. Sad ćemo vidjet da li se smrza ili ne. Osmijeh

@seneka Zahvaljuljem ti. Smijeh

EDIT E da, nisam rekao da na mom računalu instaliran Win XP Pro SP3 na hrvatskom jeziku.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 18:48 (Nello).
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Zasada sve šljaka i ne smrzava, neka bude kako jest,  tako da par dana ću znat dali se smrzava.

Drugo jučer i danas primjetio brojač interneta stalno broji i čak ako je firefox zatvoren i još broji, ništa ne skidam niti ni update ne skida. Nakon sat vremena popeo na 25mb a obično bi trebao oko 2 - 5 mb. Kako mogu znat od čega broji net veze iako je zatvoreni preglednici?

Nenad
14 godina

Postoji nekoliko programa pomoću kojih možeš vidjeti koje aplikacije trenutno troše promet. Ja za to koristim Comodov firewall koji pokazuje koje aplikacije trenutno imaju vezu s internetom i koliko troše.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Postoji nekoliko programa pomoću kojih možeš vidjeti koje aplikacije trenutno troše promet. Ja za to koristim Comodov firewall koji pokazuje koje aplikacije trenutno imaju vezu s internetom i koliko troše.

Evo upravo se dogodilo smrzavanje na firefoxu, sad sam na IE8. Što dalje?

Nenad
15 godina
neaktivan
Smrzavanje firefox

Jesi probao (prelistavao sam na brzaka stranice) da potpuno obrišeš Firefox, dakle štikliraš opciju kada te pita da li želiš i profil da obrišeš? (ukoliko odlučiš to da uradiš, backup-uj bookmarkse jer se sve briše)

I da probaš novu beta verziju Firefoxa?

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice