isključi javu,pa probaj
Isprobao isključit javu i test ne smrzava, jedino nemože koristit gump hvala ili prst jer inače baca na vrh. Pa sam vratio i uključio javu i test izvršio i radi na gump hvala i prst tad ne skače na vrh.
isključi javu,pa probaj
Isprobao isključit javu i test ne smrzava, jedino nemože koristit gump hvala ili prst jer inače baca na vrh. Pa sam vratio i uključio javu i test izvršio i radi na gump hvala i prst tad ne skače na vrh.
isključi javu,pa probaj
da,ne može radit normalno
@deadman,daj ako ti se da ovo prouči i napiši mu tutorijal na hrvatskom,možda pomogne
tnx
Napravi ovako:
Sada surfaj u tom novom profilu i javi da li još uvijek zamrzava. Nemoj nikakve dodatke instaliravati, odnosno mijenjati opcije. Ako će sve biti u redu, dodavat ćemo fajlove s postavkama jednog po jednog.
Napravi ovako:
Sada surfaj u tom novom profilu i javi da li još uvijek zamrzava. Nemoj nikakve dodatke instaliravati, odnosno mijenjati opcije. Ako će sve biti u redu, dodavat ćemo fajlove s postavkama jednog po jednog.
Evo sve sam napravio po uputama i sve sam skužio. Sad ćemo vidjet da li se smrza ili ne.
@seneka Zahvaljuljem ti.
EDIT E da, nisam rekao da na mom računalu instaliran Win XP Pro SP3 na hrvatskom jeziku.
Zasada sve šljaka i ne smrzava, neka bude kako jest, tako da par dana ću znat dali se smrzava.
Drugo jučer i danas primjetio brojač interneta stalno broji i čak ako je firefox zatvoren i još broji, ništa ne skidam niti ni update ne skida. Nakon sat vremena popeo na 25mb a obično bi trebao oko 2 - 5 mb. Kako mogu znat od čega broji net veze iako je zatvoreni preglednici?
Postoji nekoliko programa pomoću kojih možeš vidjeti koje aplikacije trenutno troše promet. Ja za to koristim Comodov firewall koji pokazuje koje aplikacije trenutno imaju vezu s internetom i koliko troše.
Postoji nekoliko programa pomoću kojih možeš vidjeti koje aplikacije trenutno troše promet. Ja za to koristim Comodov firewall koji pokazuje koje aplikacije trenutno imaju vezu s internetom i koliko troše.
Evo upravo se dogodilo smrzavanje na firefoxu, sad sam na IE8. Što dalje?
Jesi probao (prelistavao sam na brzaka stranice) da potpuno obrišeš Firefox, dakle štikliraš opciju kada te pita da li želiš i profil da obrišeš? (ukoliko odlučiš to da uradiš, backup-uj bookmarkse jer se sve briše)
I da probaš novu beta verziju Firefoxa?