Puca mi glazba dok surfam netom!

poruka: 14
|
čitano: 2.260
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle, kada slušam glazbu i otvaram nove stranice čuje se pucanje glazbe, tj. zastajkivanje koje je vrlo kratko no živcira me..

Koristim Windows 7, laptop ima 4gb rama (Pogledajte ostalo u "Moj PC").

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji player koristiš (winap,aimp,foobar..?), da li imaš instalirane nekakve dodatne audio codece, kako ti je namješten equalizer, da li ima možda

nekakvog konflikta između postavki on-board zvučne i postavki playera u kojem slušaš..?

Koji je browser u pitanju..

Da li se događa samo pri slušanju glazbe i surfanju (toj kombinaciji) ili zeza i pri drugoj multimediji?

Može biti milijun stvari.

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Puca mi glazba dok surfam netom!
Ako slusas sa yt-a onda odi https://www.youtube.com/xl
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
16 godina
forzzuk kaže...
  1. Koji player koristiš (winap,aimp,foobar..?), da li imaš instalirane nekakve dodatne audio codece, kako ti je namješten equalizer, da li ima možda

nekakvog konflikta između postavki on-board zvučne i postavki playera u kojem slušaš..?

2.  Koji je browser u pitanju..

3.  Da li se događa samo pri slušanju glazbe i surfanju (toj kombinaciji) ili zeza i pri drugoj multimediji?

Može biti milijun stvari.

1. Windows Media Player (ovaj što dolazi uz sedmicu), imam instalirane codece koje mi je BSPlayer skinio(zato sada ne mogu upaliti nijednu pjesmu -to je moje drugo pitanje)
  2. Google Chrome
  3. Događa se samo u kombinaciji, ne zam zeza li pri drugoj mediji..
16 godina
neaktivan

Onda si lijepo skini za početak Winamp ili Aimp te obriši BS Player i sve njegove codece.

Zatim si skini K-Lite te nanovo instaliraj BS Player ako ti je toliko drag mada bi osobno preporučio MPCHC za video sadržaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A skida li taj  MPCHC titlove automatski kao bsplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne ali je daleko bolji media player.

Uostalom, tko ti brani imati 2 playera, BS za pokrenuti film, skinuti i spremiti titl u par klikova i MPC za reprodukciju.

Ima li pomaka sa problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Top Bugovac kaže...

A skida li taj    MPCHC  titlove automatski kao bsplayer?

Neskida automatski ali možeš preko njega skinuti titlove (file--subtitles database--download)

\m/ \m/
17 godina

Upravo se to i meni desava. Windows XP SP3, media player, google chrome... samo sta je moja konfiguracija malo slabija:
AMD sempron 2500+ @1.4GHz
768Mb RAM @533MHz
{#} 

extreme life
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam isti problem na Athlonu XP 2000+ sa 1,25 GB memorije (OS je WinXP) prošle godine. Krivac je bio Chrome - svaki put kada bi se otvarao novi tab ili link u novom tabu, računalo bi se blokiralo na sekundu-dvije, a ako je bilo otvoreno desetak tabova, pri prebacivanju s taba na tab računalo bi se blokiralo na desetak sekundi dok Chrome nije iscrtao stanicu (liniju po liniju, uz poprilično "roštanje" diska). Razlog Chromeovog usporavanja računala je način na koji iscrtava stranice i koristi memoriju. Pri korištenju Firefoxa i Opere nije bilo problema.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
instalacija os.a

.trebam instalirati win7 na lap, emachines E644 no ne zeli mi bootati cd uopće.ugl, nov je lap i ima licencu od linpux linuxa.no ne boota mi ni cd od toga.a u terminal ne mogu ući. :/

0 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

Ne ali je daleko bolji media player.

Uostalom, tko ti brani imati 2 playera, BS za pokrenuti film, skinuti i spremiti titl u par klikova i MPC za reprodukciju.

Ima li pomaka sa problemom?

de molim te reci mi kako obirisati codece. Našao sam "rješenje" preko googla ali ne pomažu..

16 godina
neaktivan

Gle, ako misliš na skup codeca koje ti je BS player downloadao i instalirao pri vlastitoj instalaciji možeš na način da uninstalliraš sam BS player

te bi ti tokom toga trebalo ponuditi i remove codeca.

Ako imaš neki K-lite ili sličan pack instaliran prethodno, standardno preko control panela.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Imao sam neki VobSub i kada sam ga izbrisao mogu slušati sve, no opet šteka..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice