- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam kako to promijeniti, ali ako netko misli instaliravat ove transformation pacove neka pripazi jer su dosta nestabilni, i imaju poprilicno bugova, a kod deinstalacije stvari koje su se desile kolegi nisu neuobicajene.
I moj frend isto imao takve probleme išao WIN XP Pro transformirati u win 7 pa poslje jbg imao probleme windowsi su mu se totalno razbrakali da je morao cijeli C Disk Formatirat i napravit čistu instalaciju windowsa XP,jbg nije sa sa trasformation packovima zezazti to ponekad izgleda kao običini programćić ali poslje ti se raspe po cijelom sustavu nakon restarta računala i eto ti Vraga , mislim da sad i tebi ne gine čista instalacija windowsa 7 osim ako ne učineš neko čudo pa vratiš sve u normalu, trebao si prije te instalacije načinit backup Win 7 pa do ovog možda ne bih došlo jer bih backupom sve povratio natrag u stanje kakvo je bilo, još samo ne isključujem da probaš sistem restore u sedmici možda on pomogne pozdrav. Dalibor
Nikad nemoj instalirat transformaciske packove. Samo ti mogu zahebati komp. I još si instalirao loš tra. pack. Ikone u Windows-u 8 su promjenjene jedno 5%. Iste su kao kod Windowsa 7.
Ja sam isto sebi instalirao taj transformation pack ali pri instalaciji nisam uopće mario za posljedice ako bi nastale, jer sam bio spreman da napravim reinstalaciju. Trebao si napraviti system restore point prije instalacije.
Ili odabrati opciju za repair checking..
Jesi deinstalirao preko deinstalera od transformation packa!?
Instaliranje toga smeća je overkill sustava...!
hvala, probat cu :)
Probaj popraviti icon cache a evo i kako se radi...
http://www.intowindows.com/how-to-rebuild-icon-cache-in-windows-7-to-repair-icons/
a ovo ako su ikone sa osmice, mnogo mi slice faenzi sa linuxa...