Problemi za deinstalacijom Windows 8 Transformatio

poruka: 9
|
čitano: 2.144
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
zdravo svima, ima jedan sitan, ali meni vazan problem oko windows 7.Prije nekoliko dana sam instalirao Windows 8 Transformation Pack 2.0 na kompjuter cisto da vidim kako izgleda taj novi famozni windows 8, te kada sam vidio da nije nesto razlicit "posebno" od windows 7, htio sam deinstalirati i to sam i uradio.Deinstalacija je prosla bez problema, ali je problem to sto su ikone na svakom folderu ostale one sa windows 8 koje su ruzne, te se ne uklapaju u windows 7, pa sam pokusavao jednu po jednu mijenjati, ali svaki put kada bih napravio novi folder stvorila bi se ta ruzna ikona od windows 8.Ako bi neko mogao znati kako da vratim te nove ikone na stare bio bih mu zahvalan :)
armin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neznam kako to promijeniti, ali ako netko misli instaliravat ove transformation pacove neka pripazi jer su dosta nestabilni, i imaju poprilicno bugova, a kod deinstalacije stvari koje su se desile kolegi nisu neuobicajene.

extreme life

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Problemi za deinstalacijom Windows 8 Transform

I moj frend isto imao takve probleme išao WIN XP Pro transformirati u win 7 pa poslje jbg imao probleme windowsi su mu se totalno razbrakali da je morao cijeli C Disk Formatirat i napravit čistu instalaciju windowsa XP,jbg nije sa sa trasformation packovima zezazti to ponekad izgleda kao običini programćić ali poslje ti se raspe po cijelom sustavu nakon restarta računala i eto ti Vraga , mislim da sad i tebi ne gine čista instalacija windowsa 7 osim ako ne učineš neko čudo pa vratiš sve u normalu, trebao si prije te instalacije načinit backup  Win 7 pa do ovog možda ne bih došlo jer bih backupom sve povratio natrag u stanje kakvo je bilo, još samo ne isključujem da probaš sistem restore u sedmici možda on pomogne pozdrav. Dalibor

{#}

14 godina
neaktivan
adihugme kaže...
zdravo svima, ima jedan sitan, ali meni vazan problem oko windows 7.Prije nekoliko dana sam instalirao Windows 8 Transformation Pack 2.0 na kompjuter cisto da vidim kako izgleda taj novi famozni windows 8, te kada sam vidio da nije nesto razlicit "posebno" od windows 7, htio sam deinstalirati i to sam i uradio.Deinstalacija je prosla bez problema, ali je problem to sto su ikone na svakom folderu ostale one sa windows 8 koje su ruzne, te se ne uklapaju u windows 7, pa sam pokusavao jednu po jednu mijenjati, ali svaki put kada bih napravio novi folder stvorila bi se ta ruzna ikona od windows 8.Ako bi neko mogao znati kako da vratim te nove ikone na stare bio bih mu zahvalan :)

Nikad nemoj instalirat transformaciske packove. Samo ti mogu zahebati komp. I još si instalirao loš tra. pack. Ikone u Windows-u 8 su promjenjene jedno 5%. Iste su kao kod Windowsa 7.

16 godina
neaktivan

Ja sam isto sebi instalirao taj transformation pack ali pri instalaciji nisam uopće mario za posljedice ako bi nastale, jer sam bio spreman da napravim reinstalaciju. Trebao si napraviti system restore point prije instalacije.

Ili odabrati opciju za repair checking..

Jesi deinstalirao preko deinstalera od transformation packa!?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Instaliranje toga smeća je overkill sustava...!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da su smece upravu si, ali ikone bas i nisu samo 5 % drugacije.Evo slike.P.S.svejedno hvalla :)

armin
13 godina
neaktivan

hvala, probat cu :)

armin
16 godina
neaktivan

Probaj popraviti icon cache a evo i kako se radi...

http://www.intowindows.com/how-to-rebuild-icon-cache-in-windows-7-to-repair-icons/

a ovo ako su ikone sa osmice, mnogo mi slice faenzi sa linuxa...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 20:46 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice