Problem sa Race Driver GRID

poruka: 8
|
čitano: 1.440
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Problem je sljedeci.

Svaki put kada pokrenem igru sve je u redu u izbornicima, ali kada pokusam odvoziti neku utrku grafika poludi. Uz ono sto trebam vidjeti na ekranu upojavljuju mi se slike koje nemaju veze sa vezom. Reimo da vozim utrku, a u bljeskovima mi se na stazi pojavljuju slike zgrada i kojecega. To sto se pojavljuje ne utjece na fiziku (ja uredno vozim kroz zgrade), ali naravno da je sa takvom grafikom nemoguce igrati.

P.S. Konfa je jaca od preporucene. Ne puno, ali je.

Failure is allways an option.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj nove drivere za grafu.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa Race Driver GRID
Scorpyo kaže...

Problem je sljedeci.

Svaki put kada pokrenem igru sve je u redu u izbornicima, ali kada pokusam odvoziti neku utrku grafika poludi. Uz ono sto trebam vidjeti na ekranu upojavljuju mi se slike koje nemaju veze sa vezom. Reimo da vozim utrku, a u bljeskovima mi se na stazi pojavljuju slike zgrada i kojecega. To sto se pojavljuje ne utjece na fiziku (ja uredno vozim kroz zgrade), ali naravno da je sa takvom grafikom nemoguce igrati.

Mora da je do grafičke.
Koju imaš, Ati ili nVidiu?
Ak je Ati skini službene 8.6 drviere.
Također, možda ti se igra nije dobro instalirala, napravi deinstall.
Možda si,opcija, previše kloknul grafičku.

Ovo sa zgradama i čudnim vektorima preko ekrana ponekad se događa i meni na stazama Spa Francorshamps i San Francisco.
K tome, ponekad, u multiu, vidiš pojave ko da po nebu pucaju protuavionski topovi, to je zbog nekih igrača sa slabom vezom.
Također, auti lete ili nestanu pa doživiš sudar s nečim nevidljivim, isti razlog-slaba veze nekih sudionika.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 10:48 (Armor).
17 godina
RE: Problem sa Race Driver GRID
Scorpyo kaže...

Problem je sljedeci.

To se i meni dogodilo, jel ti se prikazao neki error prilikom instalacije, meni se isto to dešavalo, ja sam sve to rješio reinstalacijom.
AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da posjeduješ atievu karticu jel sam i ja imao takve iste probleme trebaš skinit točnu verziju drivera za grafičku ( pogledaj u redme fajlu)i to bi trebalo riješit problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Kao prvo hvala svima na odgovorima.

Trenutno sam na poslu ali budem popodne provjerio koja mi je verzija drivera za graficku. Javim rezultate popodne.

P.S. Nije mi palo na pamet da provjeravam jer je instalirana jedna od novijih (Windozi su mi reinstalirani prije manje od mjesec dana).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

8.4 driveri od ati-ija.nikad problema....

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Problem rijesen kada pokrenem GRID pod Vistom Ultimate. Izgleda da je ipak problem bio u driverima od graficke....

Sada mi jos samo preostaje natjerati Vistu da radi kako treba...

http://forum.bug.hr/forum/topic/windows/sporo-otvaranje-web-stranica-visti/6223.aspx?sort=asc&view=flat

Hvala svima na odgovorima jos jednom

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2008 19:43 (Scorpyo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice