imam xp sp3 na laptopu. kad god uštekam kabel od modema kaze mi da je internet limitod or no conectly može li mi itko pomoći
P.S hvala vam unaprjed
imam xp sp3 na laptopu. kad god uštekam kabel od modema kaze mi da je internet limitod or no conectly može li mi itko pomoći
P.S hvala vam unaprjed
Meni je isto tako uvijek ali se ipak mogu povezat. Imam MAX adsl.
Žalim ali neznam kako riješiti problem kod tebe.
meni nece ni dalje probo sam vec najmanje 100 puta i nista
Probaj po ovim koracima vidjeti što ne valja.
1) Your Network or DSL router may have bad or missing information. Powercycle your router and/or rebuild the configuration in your router.
2) Double-check your cabling to the computer. Make sure you have the correct type of cabling, straight-through CAT 5 or possibly a crossover cable and try another cable or test the cable to make sure its working properly.
3) Check your network card to make sure its configured correctly and working properly. Many times setting the network card to 10Mbps/Full Duplex will solve this issue. To do this, open Control Panel, System, Device Manager. Go to the properties of the Network card, click on the Advanced tab and find the Link Speed and Duplex section. Change it from Auto Detect to 10Mbps/Full Duplex.
4) Check and test your firewall. Your firewall, especially if its a software firewall like ZoneAlarm, Black Ice, Norton Firewall or something else could be blocking the connection. Disable your firewall and test the connection. You may have to resolve the problem by even uninstalling and reinstalling the firewall.
5) Check your IP address assignments and workgroup settings in the computer for accuracy. Statically assign IPs to the computers in your network.
6) Reset your TCP/IP stack by downloading and running WinsockXPFix.exe a Visual Basic program designed to fix corrupted TCP/IP issues, host file problems and a variety of other connectivity issues.
...otvori na C particiji Windows i u Prefetch mapi izbriši sve, restartaj komp...
evo izbrisao sam pa da vidim sta ce bit [d:b]
imam xp sp3 na laptopu. kad god uštekam kabel od modema kaze mi da je internet limitod or no conectly može li mi itko pomo
probao sam ono s dilitanjem al nece a modem mi je normalno po danu upaljen a po noći ugašen osim kad nesto skidam
probao sam ono s dilitanjem al nece a modem mi je normalno po danu upaljen a po noći ugašen osim kad nesto skidam
imao sam isti problem kada sam prvi prikljucio modem.Reinstalirao sam drajvere za plocu i proradelo.pogledaj u device manager-u.POsle se ponovo pojavio ali ispostavilo se da je problem bio kod provajdera.kacis li drugi komp na taj modem?najbolje pozovi tehnicku podrsku i oni ce ti reci kako da sredis stvar.iz dosa mozes da vidis koji je problm ali ja sam zaboravio kako to ide.Oni iz tehnicke pomoci ce ti reci sta da radis
vec su jednom dosli i to popravili prvi put i nokon otprilikee 20 puta se pokvarilo sta cu ih stalno zvat
vec su jednom dosli i to popravili prvi put i nokon otprilikee 20 puta se pokvarilo sta cu ih stalno zvat
ma oni ih zovu a ja zanam o kompjuteriman najiviše u cijeloj obitelji
Ja imam slijedeći problem:
Koristim firefox već 3 mjeseca jer sa IE više nisam bila zadovoljna, a zadnja 2 dana neće da otvori odmah neke favorites stranice već javlja server not found nakon što se dugo vrti krug u gornjem desnom uglu. Onda idem ponovo i otvori. Virusa nema, spyware-a nema. Da li da promijenim operatera ili je nešto drugo u pitanju?
Zar mi na ovo ne zna ama baš nitko odgovoriti?