Problem s Evil Geniusom

poruka: 6
|
čitano: 1.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s Evil Geniusom
pitanje

Imam original igru Evil Genius, koja mi se na novom računalu ne želi pokrenuti i javlja ovu poruku(vidi sliku) 

Rekao bih vam više, ali zaista  je to sve što znam jer mi čak ni poruka nije baš prejasna(kao da oće reć da nemam grafičku).

Ako itko zna kako d aje osposobim ili barem zašto se to događa, molio bih ga da mi pomogne jer se ja s time mučim već par mjeseci.

Unaprijed vam zahvaljujem, u nastavku ćete naći konfiguraciju gdje se taj užas događa:

CPU Intel Core 2 Duo E6320 2x 1.86Ghz

socket 775, Intel i945P chipset

1 GB DDRII 667

nVidia GeForce 7600GT 256MB, TV-Out, DVI

poruka poruka
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 18:30 (The Zero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s Evil Geniusom
A gdje je slika?
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

stavi najnovije drivere (maticna, graficka) i directx.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
Problem s Evil Geniusom
autorov komentar

Samo 1 sigurnosno pitanje: Može li instalacija novih drivera za matičnu dovesti do nekih problema?

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Zero kaže...

Samo 1 sigurnosno pitanje: Može li instalacija novih drivera za matičnu dovesti do nekih problema?

Naravno da ne.
Otiđi na nVidia stranicu, skini najnoviji forceware drivere točno za tvoju grafu i instaliraj.
Ovaj ti je problem čisto grafičko-softverski.
Ipak, Evil Genius je pomalo stara igra pa mi je čudno da ti to javlja.
Probaj nove drivere pa javi.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Problem s Evil Geniusom
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Ništa ne uspijevaMršti se

Stavio sam drivere matične, grafičke i novi DirectX, ali ne pali...

EDIT: Riješio sam stvar. Sjetio sam se da sam još davno koristio GameXP za ubrzavanje računala, pa sam pomislio da je taj program kriv, ali kada sam uz pomoć njegovog sustava za vraćanje(kao system restore) vratio računalo na stanje prije tog programa, igra opet nije palila. Tada sam u naletu inspiracije(i očaja) pokušao opet ubrzati računalo uz pomoć tog programa, te sada igra da pokucam u drvo radi izvrsno.

U svakom slučaju zahvaljujem vam na pomoći i nadam se da više nećuimati ovakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 14:38 (The Zero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice