Problem s codecima

poruka: 6
|
čitano: 1.581
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Problem s codecima

Imam Windows 8.1. Koristio sam MPC-Home Cinema za gledanje videa do sad, vrtio je sve moguće i nemoguće bez ikakvih dodatnih instalacija codeca ili nečega.

Uglavnom, na preporuku jednog kolege koji GOM player diže u nebesa išao sam isprobati to čudo (bolje da nisam). Prilikom instalacije nisam maknuo da mi instalira dodatne GOM codece... I sad naravno izgleda da su se codeci pokefali i više ne mogu pola formata vrtiti u MPC-Home Cinema nego stvar radi samo preko GOMa (koji mi nije legao, a i video zna zatrzat tu i tamo što mi se prije nikada nije dešavalo). Deinstalacija GOMa nije pomogla.

Ima li tu spasa ili ću morati svježe Windowse stavljati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 11:31 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s codecima
Ma stavi VLC i gotovo
robimarko@gmail.com
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Imam Windows 8.1. Koristio sam MPC-Home Cinema za gledanje videa do sad, vrtio je sve moguće i nemoguće bez ikakvih dodatnih instalacija codeca ili nečega.

Uglavnom, na preporuku jednog koglege koji GOM player diže u nebesa išao sam isprobati to čudo (bolje da nisam). Prilikom instalacije nisam maknuo da mi instalira dodatne GOM codece... I sad naravno izgleda da su se codeci pokefali i više ne mogu pola formata vrtiti u MPC-Home Cinema nego stvar radi samo preko GOMa (koji mi nije legao, a i video zna zatrzat tu i tamo što mi se prije nikada nije dešavalo). Deinstalacija GOMa nije pomogla.

Ovaj alat bi ti trebao pomoći. LINK

MPC-HC je odličan i smatram da uz njega ne trebaš nijedan drugi player.

Ja osobno koristim Daum PotPlayer, ima nešto više mogučnosti, prije sam koristio MPC-HC. Jedino što mi nedostaje je mogučnost automatskog traženja subtitleova. 

Za tu svrhu koristim Subtitle Dawn, program kolege forumaša.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
18 godina
Problem s codecima

0 bodova... A bar sam probao {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Probaj još s ovima, možda pomogne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
18 godina
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Uglavnom, na preporuku jednog koglege koji GOM player diže u nebesa išao sam isprobati to čudo (bolje da nisam). Prilikom instalacije nisam maknuo da mi instalira dodatne GOM codece... I sad naravno izgleda da su se codeci pokefali i više ne mogu pola formata vrtiti u MPC-Home Cinema nego stvar radi samo preko GOMa (koji mi nije legao, a i video zna zatrzat tu i tamo što mi se prije nikada nije dešavalo). Deinstalacija GOMa nije pomogla.

Ovaj alat bi ti trebao pomoći. LINK

MPC-HC je odličan i smatram da uz njega ne trebaš nijedan drugi player.

Ja osobno koristim Daum PotPlayer, ima nešto više mogučnosti, prije sam koristio MPC-HC. Jedino što mi nedostaje je mogučnost automatskog traženja subtitleova. 

Za tu svrhu koristim Subtitle Dawn, program kolege forumaša.

PotPlayer ima puno opcija i mogučnosti,Izlanuo se i bez pravih uputa teško če znat o čemu se to radi pa zato dolnji link jel. PotpPlayer ne mora nti instalirat, uglavnom prvo nek sve počisti kaj treba pa tek onda može isprobat nekaj drugo.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-programa-tjedna/daum-potplayer-15/158972.aspx

lllnuclearlll kaže...

Ajd sad napravi ovako, prvo s Revo Uninstaler(dolnji paket programa) deinstaliraj sve video Playere koje si posebno instaliral na Windowse.Znači prvo taj Media Player Classic pa onda taj bezvezni GOM, i da deinstaliraj svaki instalirani video Codec koji vidiš na popisu u Revo.Tek nakon toga isprobaj PotPlayer, i to u Portabilnoj verziji pa onda javi kakva je situacije u praksi.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice