Pretrazivaci nece otvoriti facebook

poruka: 13
|
čitano: 17.820
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Molim pomoc. Ni Chrome ni Mozilla nece da otvore facebook a sve druge stranice hoce. FB otvara po 10 minuta i onda kad ga otvori pojavi se ovo

http://imageshack.us/photo/my-images/845/ooooool.jpg/

A cistio sam cashe znaci nije do toga, moze li neko pomoci? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pretrazivaci nece otvoriti facebook

JELI TI SAD PRORADIO

13 godina
neaktivan

Vrlo cudne mi se stvari desavaju, nece mi opet facebook, a kad sam digo sistem onda hoce, radio je dva dana pa opet nije, facebook, npr hotmail tesko otvara i ne otvori ssve, npr stranicu soccerway.com nece da otvori. 

I onda sam opet dizao sistem, eto nije mi bilo mrsko i radilo je sve do veceras do prije 10 minuta, opet nece. U medjuvremenu sam uradio update windowsa na SP3 i jos jedan automatic update, neki kratki, da nije mozda do toga, nemam ideje nikakve.

Zna li iko do cega moze biti? Hvala unaprijed

17 godina
neaktivan

Jesi probao na drugom računalu preko istog routera? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam probao na drugom racunalu, nemam ga. Evo opet sam digo sistem i opet radi. Jel moglo biti zato sto nisam instalirao JAVU? Jel moze biti da antivirus koci nesto? Jesam li zaboravio sta instalirati?

Dignem sistem, instaliram drajvere graficke, instaliram LAN i audio ( zvuk ) i to je to. Onda dignem antivirus, pa chrome.

16 godina
neaktivan

skini se sa xp-a i stavi sedmicu. 2012. je. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda će zvučat čudno, ali znam lika koji je imao nedavno takve probleme jer mu nisu datum i sat bili namješteni kako treba, pa si vidi to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nije tu nista cudno. Dosta sajtova i usluga (cak i igre) ne rade kad je krivi datum.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
neaktivan

zanimljiv pristup rješavanju problema !!

"ne mogu otvorit facebook , idem srušit Windowse !!" {#} 

a da prvo probaš provjerit jel sve u redu sa routerom i vezom za net, skeniranjem antivirusom ili Malewarebytesom ,  očistiti sve CCleanerom , RegFix ili tak nešto , a ne odmah rušit Win ?

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve sam to noxer moj probao, nisam od juce. Kako objasnjavas onda da se nakon 2 dana sto sam dizo sistem opet prestao raditi facebook i pomenute stranice? Znaci prazan komp je bio, bez virusa i bez malawera. Sve imam cccleaner, registry booster i anti malaware.

Ne znam, sat je dobar, jezik sam default stavio. Neobjasnjivo mi je kako mi odjednom prestane raditi. 

Kako cu provjeriti jel sve uredu sa routerom tj, modemom?

17 godina
Pardon, ne sat, datum. Pogotovo godina.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
11 godina
neaktivan

Sta da radim?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

..

?? ??
Moj PC