Neš sam zeznuo i sada mi više neće instalirati AnyDVD, javlja Run-Time error '9'. Probao sam sa ccleanerom očistiti registry ali opet isto. Da li postoji način da hardwareski otključam do kraja te ROMove pa da sam miran?
hvala
Neš sam zeznuo i sada mi više neće instalirati AnyDVD, javlja Run-Time error '9'. Probao sam sa ccleanerom očistiti registry ali opet isto. Da li postoji način da hardwareski otključam do kraja te ROMove pa da sam miran?
hvala
My Computer - desni klik na DVD čitač - properties - Hardware - odaberi opet dvd čitač - properties - DVD region
DVD regiju možeš mijenjat samo nekoliko puta. Nemoj je mijenjat bezveze jer će ti se kod zadnje promjene zauvjek zaključat na neku regiju.
Imas i program koji se zove Region Killer ili tako nesto slicno. Ne znam na pamet tocan naziv, ali mislim da sam blizu.
Probaj na dvd.box.sk
Hvala. Ovo za promjenit znam, mislim da stalno otključavanje regije. Idem tražiti taj killer thx
Ne radi mi Region Killer na Visti SP1 :( neki drugi? Pokrenem ga i ništa se ne desi. I dalje mi neće regiju 1.
Sve ok, proradio ipak AnyDVD, našao ok verziju. Hvala
Patchaj ga sa region free firmwareom