- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Integrirane graficke dolaze ugradjene u sklopu maticne ploce, u novije vrijeme procesora, i ok su za gledanje filmova,flash igre i neke starije ili manje zahtjevne igre. Neintegrirane(diskretne) se nabavljaju odvojeno i puno su skuplje i puno bolje za igre.Na integriranim se neces bas naigrati,eventualno na low/medium detaljima. Razlika je jos u potrosnji ,tj. integrirane trose puno manje energije.
Posto je rijec o dosta starijim naslovima,da,i to vjerovatno na medium/high detaljima.
slabo ćeš se naigrat... kupi laptop koji sam ti preporučio jer je bolji od tog što ti hoćeš i više ćeš se na njemu naigrat nego na tom ;)
Kakve su to flash igre?
to su ti pretežno online igre ;)
Posto je rijec o dosta starijim naslovima,da,i to vjerovatno na medium/high detaljima.
Necu igrati bas zahtjevne igre, vise cu ici na internet snjim i gledati filmove na 17,3 inchnom ekranu, ali svejedno hvala. ;)
Ali moci cu igrati LOL u to sam siguran.
Kakve su to flash igre?
Uzmi laptop koji smo ti preporučili,jer boljeg nećeš naći za 500€,ja ti govorim iz prvog lica jer ga i sam imam
al ga kompliciraš fino smo ti preporučili laptop koji da kupiš jer taj što ti hoćeš pojede ga ;)
Kakve su to flash igre?
Ove sto se pokrecu iz browsera,s...nja s facebooka,farme itd.
Ali moci cu igrati LOL u to sam siguran.
Na low/medium hoćeš...
Tebi očito 2.54cm veći ekran i 0.1ghz viši takt proca igraju veću ulogu nego kvaliteta i dugotrajnost....
Tebi očito 2.54cm veći ekran i 0.1ghz viši takt proca igraju veću ulogu nego kvaliteta i dugotrajnost....
pa o tome mu čitavo vrijeme govorim da za te novce može kupit bolje al on i dalje udara po svome 
otkad je HP nekvalitetan????
Nije nekvalitetan HP nego ono u njemu xD
tu se ne govori o marki laptopa već o kvaliteti i njegovoj jačini,još kod Samsunga imaš garanciju 2 godine a kod HP-a imaš 1 godinu.. 
tu se negovori o marki laptopa već o kvaliteti i njegovoj jačini,još kod Samsunga imaš garanciju 2 godine a kod HP-a imaš 1 godinu.. 
nemožeš ti njemu objasnit...
HP je pod zadnje žešće njesra, pogotovo svi oni koji nisu Elitebook.
1. Pregrijavaju se
2. Pregrijavaju se
3. Problemi sa baterijama (eMachines od 2000 kn vs. HP ProBook od 5000 kn -> HPu baterija otišla u papar nakon godinu i pol, eMachines izdržala 3 god u jednakim uvjetima)
4. Škriputava plastika - loša završna obrada
5. Očajni za rastaviti i očistiti
6. Na ovima proizvedenima u zadnjih pola godine UEFI je smeće kakvog nema
...
Bavim se informatikom već skoro 15 godina i u to vrijeme sam naletio na možda 2-3 HPova korisnika koji su zadovoljni laptopima - od toga je jedan imao Elitebook. Nakon toshibinih vlasnika, najtužnija skupina korisnika. Taj pad kvalitete je posebno vidljiv zadnjih 5 godina...
A radne stanice su im nešto sasvim drugo, kao da nemaju veze jedni sa drugima. Jeftine, kvalitetne, pouzdane.
Tocno to,ja sam jednom napisao slican post na forumu i skupio 20tak TDova,kod HPa me najvise iritira cijena i pregrijavanje..