Naredano 40 tabova u chromeu, zašto su kratki?

poruka: 6
|
čitano: 1.122
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Naredano 40 tabova u chromeu,zasto su kratki?

Naime imam običaj da otvorim jedan tab pa ne završim to da pogledam tu web stranicu, pa drugi pa treći i tako ih otvorim 30-40 i stoje mi.Nekad često stoji neka teme sa foruma na koju čekam odgovor,ili youtube klipovi (više njih).

Mislio sam da podizanjem rezolucije laptopa tj prelaskom na fullHD će ti tab-ovi biti širi a ne ovako kratki,kad mi se vrlo često desi da kad želim da jedan otvorim zatvorim ga slučajno.

Zar nije slučaj veća rezolucija ekrana-mogučnost redanja više tab-ova tj širi tabovi?

Ili je za takvo nešto ipak potrebna veća dijagonala ekrana prepostavljam?

Ali evo prelaskom sa 15.6 na 17.3 naredano je isti broj tab-ova tj ništa nisu širi nego na 15.6 inčnom laptopu.

Kako to?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2019 15:22 (Zelja).
Moj PC  
0 4 hvala 0
10 godina
Re: Naredano 40 tabova u chromeu,zasto su kratki?

chrome ih nagura tako da se svaki vidi bar djelomično. ako bi ih želio poredati 40-50 jedan kraj drugoga trebao bi ti ekran širine 5 metara haha. topla preporuka: ugasi one koje ne trebaš pa ne bude ovako nagužvano. što ih je više otvoreno, to će više gužvati

8 godina
neaktivan

Razbij tih 40 kartica na 4 prozora po 10 kartica i lakše ćeš se snalazit, za usporedbu bih dao tmux za linux terminal koji se koristi na sličan način, imati 40 kartica je stvarno previše i jako neorganizirano

Trust nobody, become the best !
13 godina

Koristi Firefox, on ih ne skupi. Provjereno.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Al moze se podesiti da ih FF skupi, dakle vjerovatno je moguce podesiti chrome da ih ne skupi.

Ne znam za Chrome ne koristim godinama - ako se dobro sjecam, prestao sam ga koristiti kad je izasao Firefox 3.0.3, dakle 2008.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Spiridon kaže...

Koristi Firefox, on ih ne skupi. Provjereno.

Skupi ih i Firefox, doduše ne kao Chrome, ali otprilike na 1/3 originalne veličine.

Čitatelj kaže...

Al moze se podesiti da ih FF skupi, dakle vjerovatno je moguce podesiti chrome da ih ne skupi.

Ne znam za Chrome ne koristim godinama - ako se dobro sjecam, prestao sam ga koristiti kad je izasao Firefox 3.0.3, dakle 2008.

BAš gledam i ne mogu da pronađem opciju da ostavi originalnu veličinu tabova kada ih otvori veći broj koji prelazi širinu ekrana.

Btw kao neko polurješenje može koristiti addon za Chrome Tab Resize 

Meni inače ne treba jer ne otvaram toliku količnu tabova ali mu možda može poboljšati rad sa toliko tabova jer ima mogućnost da kroz samostalne prozore otvori više tabova i sve ih istovremeno gleda na monitoru. Može se podesiti proizvoljno. 

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2019 10:23 (boxer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice