Kako vec mozete zakljucit iz naziva teme imam poblem s LG Optimus Me P350... imam ga vec duze vrijeme super mi je sluzio sve do jutros ... iskljucio sam ga preko noci(inace to neradim..) kod paljenja prvi znakovi nisu upucivali na nista neobicno normalno paljenje ucitavanje slika ok ... no kad se sve ucita ekran ne reagira ... 1. neda se otkljucati i kad prihvati slika ostaje zamrznuta... 2. gore na traci mi se pojavi nekakva obavijest ali nemogu vidjeti sta pise... prvo sam pomislio da je stvar u zaslonu da je otisao touch no bocno postoji tipka za pojacavanje i smanjivanje koja takodjer ne reagira... nakon sto nisam nista uspjeo ugasio sam ga vadjenjem baterije.. kod ponovnog paljenja pojavio mi se zaslon zelenkaste boje i na vrhu je samo pisalo "emergency mode"... nakon toga sam ga isljucio(baterija van) i ostavio nekon nekog vremena ponovno upalim i i opet pali se normalno al na kraju blokada... sad me zanima jel imao tko slicnih problema i misljenje jel to do zaslona ili do softvera....?
LG Optimus Me - problem...
- poruka: 4
- |
- čitano: 5.541
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno ti se malo zablesiro...uglavnom probaj još par puta ugasit i upalit ako ne pomogne najbezbolnije rješenje je hard reset(vračanje telefona na tvorničke postavke) evo ti linka pa prouči http://www.hard-reset.com/lg-optimus-me-p350-hard-reset.html
S time da kad to napraviš gubiš sve podatke na telefonu tj. bit će kao prvog dana kad si ga kupio.
Ako ti ni to ne pomogne onda se javi na pm pa čemo dalje probavat ostale stvari za sad ti ej ovo dovoljno.
P.S. i ja posjedujem taj aparat!!!
ok... idem proucit malo pa da vidim ocu sta uspjet....
ev sam da zakljucim s ovime... napravio sam hard reset... upalio ga i na nastimao postavke sve uredno (jezik, vrijeme, datum,itd...) no kad se upalio opet blokada.. tako da nije upalilo dao sam ga ne servis pa cemo vidjet sta ce reci...