Ne mora biti, inače ne znam koliko dugo si vrtio taj test, ali ako i ne pokaže greške, opet može biti problem u RAMu, najlakše probat posudit i vidit, onda si siguran.
Komp se smrzava restarta sam od sebe
- poruka: 112
- |
- čitano: 21.615
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ne mora biti, inače ne znam koliko dugo si vrtio taj test, ali ako i ne pokaže greške, opet može biti problem u RAMu, najlakše probat posudit i vidit, onda si siguran.
A nemam nikog da mi posudi,inace test sam vrtio sat i pol.Jel postoji jos mozda nesto sto bi moglo prouzrocit taj kvar?
Ajde ljudi,jel ima mozda netko neki drugi prijedlog??
i ja imam slicnih problema ... no neda mi se rjesavat ih posto je komp tek tolko da je ... isto brejka nekad na fb igrama i sl ... restart i radi normalno
e sad moze biti do drivera od graficke ... reinstal i ponovno instal ...
Ma taj problem je rijesen nego dogada mi se da mi ponekad zna ekran se zamrznit(onako boje kao da se razlijevaju) i nema mi druge nego ga moram resetartat.Nekad mi se ne dogada nista u 2. tjedna,nekad 3-4 puta dnevno itd.
tako je i kod mene bilo al samo na cod2 .... problem sam rjesio sa reinstal driverima ... i radilo je dobro ..
tako je i kod mene bilo al samo na cod2 .... problem sam rjesio sa reinstal driverima ... i radilo je dobro ..
U redu,hvala.Probat cu to pa ako jos bude problema javim
Btw nemam vise ni jednu igricu,trenutno ne igram nista
Ma ovaj moj ima oko godinu i pol,mozda 2.
Memtest86+ prolazi?
Prime95 Blend 12+ sati prolazi?
OCCT GPU:3D test prolazi 4 sata (bez artifakata i problema)?
CCT PSU test prolazi (minimalno pola sata testiranja)?
HD Tune Error check i health uredni?
Evo i ja sam se zalio na to pre par meseci, meni se to desavalo godinu dana, izludjivalo me i nisam znao sta da radim, samo sam kupio novu graficku i od onda nije jos ni jednom, evo ima 3 meseca kako nije.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx?page=48&jumpto=3234589&sort=asc&view=flat
Evo i ja sam se zalio na to pre par meseci, meni se to desavalo godinu dana, izludjivalo me i nisam znao sta da radim, samo sam kupio novu graficku i od onda nije jos ni jednom, evo ima 3 meseca kako nije.
Jel ima mozda neki program ili nesto cime to mogu provjerit,da ne kupujem novu ako nisam 100% siguran da je do nje.
zašto je Win 32bit,a ne 64bit?
Ne znam,ja sam predpostavljao da je graficka pa sam kupio i ispostavilo se da je to. :)
Vec ima bezbroj ovakvih tema pa da ne otvaram novu napisati cu ovdje...
Znaci nakon 20 minuta igranja Smitea komp mi se zamrze i ne cuju se vise nikakvi zvukovi i moram restartati komp.
Prvo sta sam pomislio su temperature, ali su one solidne...U igri grafa mi je 45-50, cpu 40-45, mbo 50-53 (mozda je mbo prevelika?)
Nista nije overclockano. Hard provjeren od bad sectoria.
Sta vi mislite sto bi sljedeci mogao napraviti, i sta stvara problem?
Vec ima bezbroj ovakvih tema pa da ne otvaram novu napisati cu ovdje...
Znaci nakon 20 minuta igranja Smitea komp mi se zamrze i ne cuju se vise nikakvi zvukovi i moram restartati komp.
Prvo sta sam pomislio su temperature, ali su one solidne...U igri grafa mi je 45-50, cpu 40-45, mbo 50-53 (mozda je mbo prevelika?)
Nista nije overclockano. Hard provjeren od bad sectoria.
Sta vi mislite sto bi sljedeci mogao napraviti, i sta stvara problem?
Takoder mi se sada desavaju laggovi od 4,5 sec gdje se slika zamrzne i opet krene...
Pa kroz samu temu imas slicnih situacija i ponuđenih metoda dijagnostike... mozes krenuti najprije sa reinstalacijom drivera pa vidi hoce li to sta rijesiti.
I koje ti je ovo "500W" napajanje, ako je neki srot mozda i on radi probleme?
Pa kroz samu temu imas slicnih situacija i ponuđenih metoda dijagnostike... mozes krenuti najprije sa reinstalacijom drivera pa vidi hoce li to sta rijesiti.
I koje ti je ovo "500W" napajanje, ako je neki srot mozda i on radi probleme?
Radi se o ovom noname napajanju.
Mislim da bas u tom grmu lezi zec... ako mozes posudi od nekog bolje pa testiraj.
U medjuvremenu reinstaliraj drivere... pa javi jel se sta popravilo.
Mislim da bas u tom grmu lezi zec... ako mozes posudi od nekog bolje pa testiraj.
U medjuvremenu reinstaliraj drivere... pa javi jel se sta popravilo.
Driveri reinstalirani, stavljeni na stabilnu verziju...
Evo sto event log kaze.
Iz nekog razloga pucaju graficki driveri. Testiraj graficku u nekom drugom racunalu, cisto da nju eliminiras iz jednadzbe..
I dalje mislim da je najvjerojatnije napajanje glavni krivac... Problem ces otkriti jedino ovom metodom eliminacije, jer ovako napamet ne mozemo u nista biti 100% sigurni.
Nakon probavanja s drugim napajanjem i grafickom problem je u grafi... Hvala na pomoci ;)