Kako vratiti originalnu sliku icone??

poruka: 5
|
čitano: 7.478
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle, nestale su mi originalne slike pojedinih icona (word, power point...) i pojavile mi se one ružne. Šaljem sliku toga. Kako da to vratim na staro jer je ovo baš iritantno i teže je prepoznati koji je koji document. Nadam se da netko može pomoći jer ne znam kaj da radim više? Hvala Vam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kako vratiti originalnu sliku icone??
Matija-Raul kaže...

Dakle, nestale su mi originalne slike pojedinih icona (word, power point...) i pojavile mi se one ružne. Šaljem sliku toga. Kako da to vratim na staro jer je ovo baš iritantno i teže je prepoznati koji je koji document. Nadam se da netko može pomoći jer ne znam kaj da radim više? Hvala Vam.

Desni klik na ikonu -> Svojstva -> Promijeni ikonu -> Pronađi .exe file tog programa u Program Files -> Apply -> U redu

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
neaktivan

Kod nekih icona koje sam tako probao uopće ne mogu kliknuti na -change icon-.. ne da mi. A kod onih kod kojih mogu pojavi mi se: "Windows cannot find the file".. i onda ako idem na "ok" pojavi se prozor "change icon" i tu mogu birati slike icona (ali neke drugačije) ili imam opciju "browse"! Jel to može pomoći ili je nešto drugo posrijedi?

17 godina
neaktivan

Pokušaj ovo. Ovo će ti vratiti SVE ikone na default.

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala vam na pomoći. Uspio sam riješiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice