citaj sve, sve je detaljno objasnjeno... :)
naime, editirat ću poruku jer sam prije pretpostavio da si već ušao u "administrator" acc, ali ocito nisi... administratorov acc je account koji je, tvornički, dozvoljen svim korisnicima računala... u visti mi ga neće otvorit, ali pošto sam shvatio da imas xp nema beda....
po meni, 2 su najbolja nacina da otvoris administratora: ovisi o broju korisnika na kompu.
1. slučaj- više korisnika- netko iz obitelji dijeli računalo s tobom. ovo je najlakše... upali komp, kad ti se otvori login screen, vidis imena svih korisnika, tada pritisni 3 tipke skupa- Ctrl + Alt + Delete.
tada ce ti na ekranu pisati da upises rucno ime nekog korisnika i njegovu lozinku. administrator je nema. u polje korisnicko ime upisi "Administrator", a lozinke nema. tada ce ti se ucitati administratorov account. tada slijedi upute po koracima iz proslog posta
2. slučaj- samo jedan korisnik- ovako: ukljuci komp, i tamo negdje dok ti se pokazuje memorija itd vamo tamo, pritisni F8. dolazi ti ekran s nekim opcijama. među njima, pronađi i pritisni na "Safe mode" (ides s strelicama gore dolje, a s enterom potvrđuješ). automatski ti se pocinje ucitavati administrator. nakon toga slijedi korake koje sam ti napisao u prošlom postu... :D