Društvo za progon kršenja autorskih prava

poruka: 5
|
čitano: 1.467
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, imam jedan problem. Na mom drugom računalu na ekranu se pojavila poruka GVU (gesellschaft zur verfolgung von urheberrechtsverletzungen) što na hrvatskom znači Društvo za progon kršenja autorskih prava. Inače sve piše na njemačkom i zbilja niš ne kužim. I ne mogu ništa učiniti, restartam računalo i to se pojavi opet, ni task manager ne mogu uključit ni ništa. Treba upisati neki kod za otključavanje i sa strane piše 50€.

Inače sam prije toga skinuo 3-4 sitnih programa za mobitel, neki pdf reader sam tražio.

Dal je imao ko kakvih iskustva s tim i kako da se toga riješim. Nadam se da se zbilja ne radi o onome što mislim da je.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Društvo za progon kršenja autorskih prava

Virus.

Odi u safe mode i izbrisi fajlove koji pisu na dnu ove stranice:

www.precisesecurity.com/rogue/gvu-virus-ihr-computer-wurde-von-der-gvu-gesperrt
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
15 godina
neaktivan

Napravio sam sve kako piše ali ne funkcionira, zašteka u jednom koraku i ništa se ne događa, više puta sam probao i čak neki puta piše da se procesor zagrijava, nemam pojma. Nije ni čudno budući da je to dosta staro računalo i stalno neki problemi s njime. Budem probao reinstalirat windowse.

Hvala svejedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Društvo za progon kršenja autorskih prava
Kak mislis 'zasteka u jednom koraku'?
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
15 godina
neaktivan

Kada slijedim upute sa te stranice koju si mi dao, dođem do koraka 13.  i odaberem "Kaspersky Rescue Disk Graphic Mode" kako i piše. Tada čekam 2-3 min i pojavi se niz šifri, svakakvih znakova ili se ponekad samo pojavi poruka da je procesor na pragu zagrijavanja. I to je to. Dalje se ništa ne događa niti bilo kaj možeš učiniti, kaj god da stitneš na tipkovnici, ništa, 0 bodova.

A i kad pokreneš windowse u safe modu, isto se dogodi kao i kad normalno pokreneš windowse, opet se pojavi poruka od GVU i nemreš ništa....

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:17 (fic1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice