Doge coin rudarenje-how to?

poruka: 255
|
čitano: 119.261
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Upravo obrnuto. Od jutros se blok prepolovio. Do jutros je veličina bloka bila od 1 do 999 999 DOGE-a, a od jutros od 1 do 500 000. Radi toga je od prije par dana krenula jača kupovina pod pretpostavkom da će sa polovljenjem bloka porasti cijena. Ta kupovina je sad prestala i stanje se stabilizuje na malo nižoj cijeni nego ranije.

Ali, naravno kao i sve kod kriptovaluta nikad se ne zna šta će sutra biti.

Ono što je primjetno je da snaga mreže nije previše oslabila iako je DOGE po trenutnoj isplativosti dosta nisko. Valjda se ljudi nadaju da će cijena znatno skočiti pa će im se na duži rok isplatiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Dali ja kopam na dobrom pool-u? Tj. ja sam se pridružio na ovaj pool:https://doge.cryptoculture.net/index.php?page=dashboard

U GUI mineru sam stavo pod host: mine-doge.cryptoculture.net

Dali je to sve dobro? Pitam jer mi nepokazuje da mi radnik kopa ili da je uopče aktivan, a kopam cijelu noć

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Doge coin rudarenje-how to?
Strm kaže...

Dali ja kopam na dobrom pool-u? Tj. ja sam se pridružio na ovaj pool:https://doge.cryptoculture.net/index.php?page=dashboard

Dali je to sve dobro? Pitam jer mi nepokazuje da mi radnik kopa ili da je uopče aktivan, a kopam cijelu noć

itko?

Strm
16 godina
neaktivan

Ja ti predlažem da ne koristiš GUI miner. Ja sam probao s njim i sve mi se zbugalo. Koristim sad cgminer 3.7.2 i nemam nikakvih problema s njim.

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
17 godina
neaktivan
Strm kaže...

Ako ti u donjem desnom uglu ne pokazuje da kopa onda sigurno i ne kopa. Trebalo bi u donjem lijevom uglu da izbaci grešku.

Ili dodaj konzolu u GUI mineru (View>Show Console) pa ćeš tu vidjeti šta se dešava.

Da nisi slučajno skinuo pogrešan GUI Miner? Za DOGE (i ostale scrypt valute) ti treba GUI Miner Scrypt http://guiminer.org/guiminer-scrypt.html .

14 godina
dragans kaže...
Strm kaže...

Ako ti u donjem desnom uglu ne pokazuje da kopa onda sigurno i ne kopa. Trebalo bi u donjem lijevom uglu da izbaci grešku.

Ili dodaj konzolu u GUI mineru (View>Show Console) pa ćeš tu vidjeti šta se dešava.

Da nisi slučajno skinuo pogrešan GUI Miner? Za DOGE (i ostale scrypt valute) ti treba GUI Miner Scrypt http://guiminer.org/guiminer-scrypt.html .

Neznam koji gui miner imam ali nema veze, prešao sam na drugi pool, i sada na njemu polagano kopam, zanima me koliko je 1 doge kuna? Jedna lipa ili?

Strm
13 godina

Doge se više ne isplati majnat...halvali su se prije par dan...i sad za 1 block ti treba duplo više vremena...npr ja sam na dan zarađivao 2000dogea...sad oko 1000 dobivam

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina
d4rkd3atH kaže...

Doge se više ne isplati majnat...halvali su se prije par dan...i sad za 1 block ti treba duplo više vremena...npr ja sam na dan zarađivao 2000dogea...sad oko 1000 dobivam

Ja na jednu noć zaradim 7 DOGE-a. TO je po meni extremno malo i mislim da ču prstati

Strm
12 godina
d4rkd3atH kaže...

Strm kaže...
d4rkd3atH kaže...

Ja na jednu noć zaradim 7 DOGE-a. TO je po meni extremno malo i mislim da ču prstati

Ja nezz sta je sa vama al meni sa hd 7770(Core Clock underlockan na 955 a Memory Clock je na 1365, fan speed 53%,temp: 72°C) 190 khash/s svaki dan 1200 doge-a, koristim dogepool.pw sa guiminerom + jos koristim komp normalno prebacim sve na integriranu a amd grafa rudari.Komp radi nonstop!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:18 (mate123ist).
14 godina

koliko onda ja imam dodge coins?

Na dashboard mi piše:

ACCOUNT INFORMATION

You are mining at 1% pool fee and you donate 1%.

DOGE Account Balance

Confirmed 723.5629376

Unconfirmed 2.72201131

a na transactions:

TRANSACTION SUMMARY - LAST 120 HOURS - CREDIT VALUE IS UPDATED AFTER PAYMENT!

Credit 7.41031499

Donation 7.33621169

Fee 7.41031499

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mate123ist kaže...
d4rkd3atH kaže...

Strm kaže...
d4rkd3atH kaže...

Ja nezz sta je sa vama al meni sa hd 7770(Core Clock underlockan na 955 a Memory Clock je na 1365, fan speed 53%,temp: 72°C) 190 khash/s svaki dan 1200 doge-a, koristim dogepool.pw sa guiminerom + jos koristim komp normalno prebacim sve na integriranu a amd grafa rudari.Komp radi nonstop!

Pa moja je grafa  je još jača jer je Ghz edition((clockovi preko 1ghz) i kako tako malo? Da možda nije zbog loše internetske konekcije((wi-fi, dosta sporo,torrenti se ugl. skidaju po 300Kbs)? Kako pobogu 1000Dogea? Ja o tome mogu sanjati, mineam između 160 i 170Khs, ali na straici za radnika mi govori duplo manje((50 do 60,eventualno 100khs)). Strava!!!!!! pomozite :PP

Strm
12 godina

Ne razumijes me, moja grafa ima na default(nije normalna amd hd 7770, pogledaj mi na Moj PC) također clockove preko 1Ghz (znazi Core Clock:1120 a Memory Clock 1300) ali ja sam sebi smanjio core clock na 955 i memory clock sam malo digao na 1365 i tu je grafa sa 170Khs presla na +190Khs također mi i na stranici moga poola(ili u irc chatu kada upisem !u svojusername) govori istu takvu brzinu i nekad malo vecu. Stvarno nezz zasto tebi tako malo! :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:49 (mate123ist).
14 godina
mate123ist kaže...

Ne razumijes me, moja grafa ima na default(nije normalna amd hd 7770, pogledaj mi na Moj PC) također clockove preko 1Ghz (znazi Core Clock:1120 a Memory Clock 1300) ali ja sam sebi smanjio core clock na 955 i memory clock sam malo digao na 1365 i tu je grafa sa 170Khs presla na +190Khs također mi i na stranici moga poola(ili u irc chatu kada upisem !u svojusername) govori istu takvu brzinu i nekad malo vecu. Stvarno nezz zasto tebi tako malo! :(

da nije možda zbog lošeg interneta?

Strm
14 godina

ne vjerujem... Internet jedva da se i koristi

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...
mate123ist kaže...

Moguće ali nezz,evo malo gledam po netu odgovore http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131119090937AApuKCJ

14 godina
mate123ist kaže...
Strm kaže...
mate123ist kaže...

Moguće ali nezz,evo malo gledam po netu odgovore http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131119090937AApuKCJ

hmm, ali tu nisam dobio nikakav konkretan odgovor, ako želiš pogledati preko teamwievera javi mi se na p.m da ti dam id i pass

Strm
12 godina
Strm kaže...
mate123ist kaže...
Strm kaže...
mate123ist kaže...

hmm, ali tu nisam dobio nikakav konkretan odgovor, ako želiš pogledati preko teamwievera javi mi se na p.m da ti dam id i pass

Ma pogledao bi ja nego nemam ni ja bas iskustva s ovim stvarima prije 3 dana sam tek sve zapoceo.Pa ti je bolje pitaj nekog iskusnijeg ovdje na forumu!

14 godina

Kako sam razočaran, 7doge-a.. da možda neš krivo u gui mineru radim? Koji miner koristite u gui mineru? Ja sam prešao na pool: dogepool.pw/3333 to je točno,ne?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo ga slika stanja, to su pare od 12h rudarenja

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...

To nebi smilo biti tako nesto krivo radis sigurno! Aj slikaj postavke u gui mineru!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 19:55 (mate123ist).
16 godina
neaktivan

Evo da se i ja ukljucim u ovu temu o rudarenju Dogecoinsa. Ja i frend smo zapoecli prije 2 dana, ali nazalost samo sa CPU-om rudarimo (moja GPU je pod Moj PC, dok je njegova GT210 na Core2Duo E8400 procu) te smo u 2 dana uspjeli skupiti 130 DOGE-a na nut2pools doge poolu. Naravno svaki od nas ima vlastitog workera (single acc, vise workera). 

Sad nas zanima da li je moguce da postavimo nasu skriptu sa minerd.exe -om (Only CPU mining) na neke druge kompove pa da oni rade preko nasa 2 workera ili moramo za svaki komp novog workera raditi? ako je moguce ovo prvo onda ce on na 3 frendova kompa postaviti svoju skrptu, te cu i ja uposliti jos 2-3 kompa (napomena: nemaju svi extra graficke, sve su postariji kompovi (2009/2010 su kupovani masivno) pa ce ici preko CPU-a).

Bold: realni dobitak je 104 DOGE-a jer je panj 2 puta prebacivao male vrijednosti da proba na zajednicki wallet, te smo izgubili 25 DOGE-a na tim transferima.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
midzan21 kaže...

Evo da se i ja ukljucim u ovu temu o rudarenju Dogecoinsa. Ja i frend smo zapoecli prije 2 dana, ali nazalost samo sa CPU-om rudarimo (moja GPU je pod Moj PC, dok je njegova GT210 na Core2Duo E8400 procu) te smo u 2 dana uspjeli skupiti 130 DOGE-a na nut2pools doge poolu. Naravno svaki od nas ima vlastitog workera (single acc, vise workera). 

Sad nas zanima da li je moguce da postavimo nasu skriptu sa minerd.exe -om (Only CPU mining) na neke druge kompove pa da oni rade preko nasa 2 workera ili moramo za svaki komp novog workera raditi? ako je moguce ovo prvo onda ce on na 3 frendova kompa postaviti svoju skrptu, te cu i ja uposliti jos 2-3 kompa (napomena: nemaju svi extra graficke, sve su postariji kompovi (2009/2010 su kupovani masivno) pa ce ici preko CPU-a).

Bold: realni dobitak je 104 DOGE-a jer je panj 2 puta prebacivao male vrijednosti da proba na zajednicki wallet, te smo izgubili 25 DOGE-a na tim transferima.

Mislim da bi za svakog minera(komp) trebao imat drugacijeg workera.

14 godina

Evo ti gui miner. Molim brz odg. jer večeras neču kopati ako nenađem neko riješenje za ovaj problem. Shares je 0 jer sam ga samo nakratko upalio

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...

Evo objasnjenje ovoga sto si postao

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 20:20 (mate123ist).
14 godina
mate123ist kaže...
Strm kaže...

Evo objasnjenje ovoga sto si postao

?

Strm
14 godina

Možeš mi riječima malo to pojasniti? Evo palim svoj vallet, valjdem sam zaradi 200 DOGE-a za 12h

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...

Evo ti gui miner. Molim brz odg. jer večeras neču kopati ako nenađem neko riješenje za ovaj problem. Shares je 0 jer sam ga samo nakratko upalio

Stavi thread concurency na 8000 i provjeri si username i password dali si tocan napisao(username i passoword ide od workera) i vidi jesi li tocno izradio workera ides na stranicu od poola i gore na svoj username i onda padajuci izbornik i my workers i vidi jel pise ovako kao meni,ako nemas addaj si workera

12 godina
Strm kaže...

Možeš mi riječima malo to pojasniti? Evo palim svoj vallet, valjdem sam zaradi 200 DOGE-a za 12h

Jednostavno na wallet ces dobijat novce(Wallet je i napravljen za to) a ne na stranicu od poola na stranici od poola je to ukinuto zbog sigurnosnih razloga.A za određen dobitag doge-a mozes vidijeti na current estimated round payout ili dole nekad na pending transactions.

14 godina
mate123ist kaže...
Strm kaže...

Jednostavno na wallet ces dobijat novce(Wallet je i napravljen za to) a ne na stranicu od poola na stranici od poola je to ukinuto zbog sigurnosnih razloga.A za određen dobitag doge-a mozes vidijeti na current estimated round payout ili dole nekad na pending transactions.

Kako to da otkad sam ušao  u IRC mi pokazuje pravu količinu khs i da imam 182DOGE?

Strm
14 godina

I evo sliek stanja, kopa od jucer 12h do danas 2h 

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice