WLAN Problem

poruka: 13
|
čitano: 2.362
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WLAN Problem

Imam problem već neko vrijeme, naime imam dosta star WLAN modem od T-coma koji je žično spojen na moj komp. No problem nastaje kada se pokušam spojiti na internet na laptopu preko WLANa, laptop pronađe sve moguće žive mreže osim moje, ali mreža je 100% vidljiva pošto se bez problema spajam preko moba, PSPa i PS3a. Pa ako netko ima ideju nek slobodno napiše, uskoro ću probati se spojiti s drugim laptopom da vidim ako je stvar u laptopu ili modemu. Išo bi pregledat settingse na modemu ali neznam više password od modema, a kad resetam modem opet loada sve postavke koje su bile :S

Hvala unaprijed

PS: model modema je siemens gigaset SE 555 WLAN

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WLAN Problem

probaj

User name :admin

pass: admin,1234,0000

jedan od ovih bi trebao raditi

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WLAN Problem

Jesam, sva 3 sam probao i ostale kombinacije koje sam mogao smisliti, ništa ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WLAN Problem
K4r10 kaže...

Jesam, sva 3 sam probao i ostale kombinacije koje sam mogao smisliti, ništa ne radi

Po ovoj stranici bi trebao username ostavit prazno, a password je 0.

16 godina
neaktivan
WLAN Problem

1. imam polje samo za password

2. probao sam i to isto neće :( :// :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLAN Problem

Moraš imati i omogućen javascript i maknut popup bloker i probaj maknut i proxy ako imaš. Sad jedno od ovog navedenog bi trebala biti šifra ako nisi možda sam mjenjao u međuvremenu.

I u adresu pišeš 192.168.2.1 a ne 192.168.1.1.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 19:56 (mathmonster).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WLAN Problem

Sve je na mjestu.. za svaki password mi kaže da je kriv, i to je stranica koju sam bio upisao. Mene ne čudi to ša neznam pass jer sam ga vjerojatno promjenio bio u neš glupo, čudi me ša kad resetam modem, zapravo se ne reseta, a još me više čudi što svi drugi uređaju ga uredno detektiraju :/ i spajam se bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WLAN Problem

Jesi se probao tim laptopom spojit na neki drugi AP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WLAN Problem
K4r10 kaže...

Sve je na mjestu.. za svaki password mi kaže da je kriv, i to je stranica koju sam bio upisao. Mene ne čudi to ša neznam pass jer sam ga vjerojatno promjenio bio u neš glupo, čudi me ša kad resetam modem, zapravo se ne reseta, a još me više čudi što svi drugi uređaju ga uredno detektiraju :/ i spajam se bez problema

Tako je i meni bilo s mojim starim Siemensom... Koliko ga god puta resetirao, sve se vratilo na staro - nista od reseta. U pocetku je resetirao postavke, ali kasnije vise nije htio.

Inace, cudno. Ja tu 'lovim' i ove nadobudne koji su obrisali SSID {#}

14 godina
WLAN Problem

Mislim da ti je najbolje rješenje da pozoveš službu za korisnike i neka ti pošalju tehničara koji će ti zamjeniti uređaj s novim besplatno.

Uvjet je da je taj potpuno ili djelomično neispravan ili ako imaš neki stariji tipa Kasda ili Zyxel pa staviš toga kada ih zoveš i kad ti dođu oni su obavezni napraviti zamjenu.

Po novoj politici T-coma ti više nisi vlasnik modema/STB-a te oni dolaze i mjenjaju sve zastarjele ili pokvarene uređaje poglavito one tipa Zyxel ili Kasda jer nemaju kontrolu nad njima iz sustava.

To ti govorim iz razloga što iako ti radi ako nemožeš ući u njega onda je beskoristan za neke naprednije radnje.

U svakom slučaju isprobaj laptop kod nekog susjeda da možemo eliminirati/detektirati njegovu neispravnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WLAN Problem

Nemogu se spojiti na ostale mreže jer sve koje detektira imaju zaštitu. Jedino što ću napraviti, sljedeći tjedan će frend donjeti svoj laptop i probat ćemo se spojit, ako ništa zvat ću t-com, ako se spojimo onda je stvar u mom laptopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WLAN Problem

probaj kao pass upisati guest

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WLAN Problem

Pod pass upiši: user

0 0 hvala 0