Wireless problem =(

poruka: 41
|
čitano: 17.060
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Wireless problem =(

I mora vuci kabel a i sam kazes cijena je tu negdje.

16 godina
neaktivan

pa eto, bed, ovo mi za sada najbolje odgovara, barem nema štekanja :O)

15 godina
neaktivan
Wireless problem =(

Da ne otvaram novu temu, jel... Isto imam problem sa wirelessom, komp je spojen žično i veza je super; ali laptopom hvatam bežično i iako je laptop cca 1,5 metar od routera bez zidova između, dosta često mi bude slab signal i sporo za pop... E sad šta bi to moglo bit? Router je d-link a laptop 5 godina star hp6120........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless problem =(

Pozz ljudi...

jel mi može netko reći kako provalit u zaštićenu mrežu...npr. u školi.?    ako to nije zabranjeno ovdje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je zabranjeno svagdje.

17 godina
neaktivan

Meni to smrdi ili mirise kako hoces da ti kartica nema antenu ili nije prikopcana. Jel ti neko otvarao lap?

15 godina
neaktivan

pa zapravo je, otvaran je...

17 godina
neaktivan

E pa strucnjak koji ti je otvarao lap izgleda da nije prikopcao antenu na wireless karticu ili ih je nehoticno otkopcao. Imas dvije zice koje treba prkopcati.

Evo ti service manula i na strani 6-15 imas nacrtano sta treba prikopcati.

http://bizsupport2.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00502970/c00502970.pdf

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 11:23 (logic).
15 godina
neaktivan
Wireless problem =(

pa da, morat ću nać nekog novog "stručnjaka" za otvaranje laptopa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless problem =(

Ovako, posjedujem Tp-linkov wireless adapter tl-wn721n , isto kao i cimer, no on nema problema s wireless konekcijom. On cijelo vrijeme ima puni signal, veza mu je brza i nikada ne puca. Meni naprotiv veza puca non-stop, nekada ne mogu na net i po 5 sati iako nekada doduse zna raditi 5 sati - savrseno. Ja se ne kuzim bas u te stvari, ali eto... cudno mi je da nekada radi 5 sati savrseno, a onda ga poslije nema 5 sati, a nitko drugi u tom periodu nije bio na vezi. Od routera sam udaljen nekih 10 m. Signal je obicno 2/5 ili 3/5, a veza uzasno spora...kada je uopce i ima.... Zanima me u cemu bi mogao biti problem, mogu li i trebam li instalirati antenu,ima li moza to veze s nekim softwareom, zidovima, sto god..... Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wireless problem =(

da ne započinjem novu temu..ovak imam na jednom pc-u bežični router i na drugom imam wifi antenu.kako da se spojim,prepostavljam da treba nešto u network connections, ali ne znam što.može pomoć? i imam windows xp i tek je instaliran tako da internet postavke još nisu namještene.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice