Wireless čudan problem

poruka: 14
|
čitano: 3.055
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Wireless čudan problem

Pozdrav, dakle imam čudan problem sa wifi adapterom.Znači on sve normalno radi, pronađe mrežu ja se spojim, upišem šifru i nakon 10 sekunda ovo izbaci.U čemu je problem stvarno ne znam?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wireless čudan problem

slika

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 18:13 (marino15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wireless čudan problem

Itko?Upišem lozinku i onda se pojavi taj nekakav key mistmach, što tu trebam upisat?

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 19:41 (marino15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Wireless čudan problem

Nisi upisao točnu lozinku.

Upiši točnu.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Wireless čudan problem

Piše da se ne poklapaju šifre...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wireless čudan problem

Radi se o prijateljevom laptopu.

Nakon što nije mogao na internet s Firefoxom, a wifi mu je pokazivao da je spojen s internetom,

nazvao je službu za korisnike, a oni su mu promijenili šifru za internet (network key) i sad više nije spojen na net.

Zvao je mene i ja sam kod sebe doma ponovo mu instalirao Firefox i uredno se spojio na net.

Problem je što kod njega doma mi prilikom spajanja ne otvara prozor da upišem network key

već ide automatski se spojiti što naravno ne uspijeva. Uninstall wifi drivera i ponovni install nije pomogao.

Operativni sustav je XP SP2. Mobitelom sam se nakon upisivanja šifre uredno spojio na njegov net.

Što da napravim da mi ponudi da upišem network key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Wireless čudan problem

Trebas obrisati navedenu mrezu iz liste sejvanih bezicnih mreza.  Pod XPom (nisam 100% dugo ne vidjeh XPa) nesto poput "manage networks" u onom istom prozoru gdje ti izlistava dostupne mreze.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
Wireless čudan problem

Misliš na prozorčić gdje se nalaze "Preferred networks"?

Budem probao, pa javim kako je prošlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Trebas obrisati navedenu mrezu iz liste sejvanih bezicnih mreza.  Pod XPom (nisam 100% dugo ne vidjeh XPa) nesto poput "manage networks" u onom istom prozoru gdje ti izlistava dostupne mreze.

Probao sam obrisati te "sejvane" mreže iz prozorčića od Preferred networks i nije pomoglo.

Ajmo ljudi pomagajte, nije valjda da ću morati stavljati novi windows.

17 godina
posto xp sp2 ne podrzava wpa2 probaj stavit sp3 ili promjeni pasword za wifi u wep ili wpa
13 godina
neaktivan
Goran01 kaže...
posto xp sp2 ne podrzava wpa2 probaj stavit sp3 ili promjeni pasword za wifi u wep ili wpa

Ehh, kad bih već stavljao novi windows onda mi se ovaj problem ne bi ni pojavio,

već bi mi prilikom spajanja na net izbacio prozorčić da upišem šifru.

Trebam rješenje za koje ne trebam instalaciju windowsa.

17 godina

možeš samo instalirati service pack ili promjeniti na modemu password za wifi

ili na ovom prozoru obriši ili editiraj konekciju

http://bt.custhelp.com/rnt/rnw/img/enduser/images12363update3.jpg

9 godina
odjavljen
Mile 74 kaže...
Goran01 kaže...

Ehh, kad bih već stavljao novi windows onda mi se ovaj problem ne bi ni pojavio,

već bi mi prilikom spajanja na net izbacio prozorčić da upišem šifru.

Trebam rješenje za koje ne trebam instalaciju windowsa.

Ne trazi ti da upises već te otpili odmah cim pokusas spajanje sa SP2. Poslusaj covjeka instaliraj sp3 ili snizi nivo zastite...

11 godina

To se nekada moglo skinuti ovdje https://support.microsoft.com/en-us/kb/917021  a sad je najlakše da instaliraš sp3 , a da ne misliš sudeći po gornjem komentaru da je to novi windows .. nije .

Sve što imaš od programa i podataka  ti ostaje na PC sa win XP.

ps: imam dvi verzije sp3 za winXP .... kao .iso i .exe :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice