Wifi-ruter

poruka: 4
|
čitano: 1.081
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Wifi-ruter

Ja imam ovakva dva doma https://www.links.hr/hr/adsl-router-d-link-go-rt-n150-wireless-n-150-easy-router-4-port-802-11b-g-n-1-wan-port-bezicni-053524064 a mene zanima koja je razlika izmedu njega i ovoga https://www.links.hr/hr/adsl-router-d-link-dir-810l-wireless-ac750-dual-band-gb-cloud-router-4-port-802-11b-g-n-ac-1-wan-port-do-433mbps-bezicni-053524144 ili onih jos skupljih.Dali su ovi skuplji bolji jer meni treba samo wifi za mob

BTW kako spojit ta dva rutera skupa s glavnim tako da mi je sve u jednoj mrezi a ne ovako da imam tri mreze...

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Wifi-ruter

Taj drugi je dual-band , dakle osim 2,4GHz ima i 5GHz što nije loše ako imaš korisničkih uređaja sa 5GHz wifi npr. laptop ili smartfon...

Mana im je lošiji domet jer su im antene unutar  kućišta.

Spojiš ih LAN kablom na glavni kućni ruter i podesiš sva tri na različite wifi kanale (CH)  npr. 2 CH , 7 CH i 12 CH sa istim SSID i psw

12 godina
neaktivan
AF139 kaže...

Taj drugi je dual-band , dakle osim 2,4GHz ima i 5GHz što nije loše ako imaš korisničkih uređaja sa 5GHz wifi npr. laptop ili smartfon...

Mana im je lošiji domet jer su im antene unutar  kućišta.

Spojiš ih LAN kablom na glavni kućni ruter i podesiš sva tri na različite wifi kanale (CH)  npr. 2 CH , 7 CH i 12 CH sa istim SSID i psw

Jel ima mozda neki sajt gdje ima upute kak to napravit i ovaj jel ima galaxy s7 5ghz wifi.Kaj mi se onda isplati kupit jaci ruter mislim jel bi mi net bio brzi ili se uopce nebi primjetilo?

lp

9 godina
neaktivan
Pozdrav!
Mozda je ovo malo glupo pitanje ali zanima me ako se spojim na neciji wifi jel postoji mogucnost da mi ta osoba moze citat poruke s fb koje aam pisala dok sam bila spojena?Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice