Thomson tgw 780u problem???

poruka: 3
|
čitano: 1.147
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dobar dan novi sam tu,imam problem sa router od thomsona,ako netko zna nesto vise o ovom modelu molim pomoc,imam ps3,laptop,komp i jedan mali box koji je isto povezan s internetom preko tog routera za strane sportske kanale,i po danu mi se zna dogoditi da se cesto router resetira zivim vani nisam u hrvatskoj..samo zelim cuti rjesenje da vratim taj wlan router uzmem obicini od te kabelske tv i uzmem sebi router koji zelim i prispojim jel to moguce?i da brzina mi je sada prespora a platio sam za 10megabita i 100.000kb  a ne dobivam toliko recite mi rjesenje molim vas ako netko zna,jer to do modema ili sto?stick od routeta je na komp na katu a router je u dnevnom boravku jel to ima kakve veze sto je spora veza interneta sto mi je ciniti?hvala ljepa na razumijevanju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Thomson tgw 780u problem???
Ako se router sam od sebe resetira onda je to problem routera! Kontaktiraj svog kabelskog providera. Ako brzina nije ona koju si platio, moguće je da je linija zagušena, ako prekida onda je i do upstream power levela, u svakom slučaju kontaktiraj providera.
http://bambytalica.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

Pogledaj da li ti se netko spaja, ako se spaja i zna koji ruter imaš (moguće da ima software od rutera i pokreće kao administrator) , jednostavno staviš WPA-2  zaštitu i nema ga više.

Ako ni ovo ne pomogne probaj ga isključiti iz struje na 1 dan i trebalo bi sve raditi.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice