Dobar dan novi sam tu,imam problem sa router od thomsona,ako netko zna nesto vise o ovom modelu molim pomoc,imam ps3,laptop,komp i jedan mali box koji je isto povezan s internetom preko tog routera za strane sportske kanale,i po danu mi se zna dogoditi da se cesto router resetira zivim vani nisam u hrvatskoj..samo zelim cuti rjesenje da vratim taj wlan router uzmem obicini od te kabelske tv i uzmem sebi router koji zelim i prispojim jel to moguce?i da brzina mi je sada prespora a platio sam za 10megabita i 100.000kb a ne dobivam toliko recite mi rjesenje molim vas ako netko zna,jer to do modema ili sto?stick od routeta je na komp na katu a router je u dnevnom boravku jel to ima kakve veze sto je spora veza interneta sto mi je ciniti?hvala ljepa na razumijevanju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj da li ti se netko spaja, ako se spaja i zna koji ruter imaš (moguće da ima software od rutera i pokreće kao administrator) , jednostavno staviš WPA-2 zaštitu i nema ga više.
Ako ni ovo ne pomogne probaj ga isključiti iz struje na 1 dan i trebalo bi sve raditi.