Pozdrav svima...
imam jedan problem...
imam wireless mrežu u kuci, na koju su spojena tri kompa...jedan stolni i dva laptopa. sa laptopima sve radi ok, ali sa stolnim kompom ne bas tako...
vako stvari stoje:
1.relativno sporo učitavanje stranica-otvorim google ok, ali kada pokusam otvorit stranicu tipa 24 sata odmah banana uspori se dosta, kao da se zagusi promet. kada izađem sa neta i pričekam koju sekundu opet se spojim i opet isto, google savrseno i onda opet banana...
2.download speed sa stolnog kompa je ocajan dok je sa oba laptopa fenomenalan bez gusenja, bez icega...
3. imam uzasno, ali uzasno puno" frames received with CRC error"- u trenutku dok ovo pisem omjer je 39000 sa CRC errorom naprema svega 4100 normalno primljenih...
4.link quality mi je 80%, a jačina signala je 65 %.
5. imam neki thopsonov speed touch router bijeli koji sam dobio od t-coma prije tjedan dana nakon sto je stari riknuo. na kompu imam Air live WN5000-PCI v2 karticu...
6. komp je skeniran, nema virusa, spyware... koristim nod32, spybot s and d, superantispyware, korisitm tune up utilities, cc cleaner, o and o defrag tako da misim da mi je kkomp u solidnom stanju....
pomagajte ako mozete.... puno hvala svima....