Pozdrav!
imam problema s t-com-ovom vezom.
imam 2 mbita vezu i prije par mjeseci sam uzo max-tv te su mi digli brzinu kako bi on normalno mogao raditi.
i prije otprilike 2 mjeseca veza je sama od sebe pocela pucati te sam nazvo sluzbu za korisnike i lik kaze da mi veza uopce nije pukla te da je sve u redu, te ih ponovo nakon pola sata nazovem i onda kazu da je pukla veza te da ce prijaviti kvar.ja sam reko da sam uz max-tv dobio novi router te da ovaj koji imam ZyXEl Prestige 600 series koristim vise od 2 godine da ga probam zamjeniti s siemens gigaset SX 763,te oni nisu prijavili kvar nego su rekli da ako bude problema slobodo nazovem.
ja sam zamjenio sve kablove, spliter i router, ali svejedno nije bilo promjena cak je veza bila losija.
nakon pola mjeseca sam ih opet nazvao da prijavim kvar te su oni prijavili kvar tehnicarima te su oni otisli na centralu i "otklonili" kvar, ali nije bilo promjene te su tako 3 puta izlazili tehnicari na centralu i svaki puta su "otklonili" kvar te su 4 put tehnicara poslali kod mene kući i lik dođe pogleda kablove veli sve je dobro spojeno koda sam mutav i neznam spojit 3 kabla i otvori browser na win i kaze pa vama internet radi i ja vam nemogu pomoci, neznam ustavi zasto je doso i reko je da ako ponovo pukne veza da slobodno nazovem te da ce doc tehnicar s uređaj te da ce kod mene izmjerit vezu i reko je da su oni na centrali mjerili i da je sve u redu.
prije par dana mi je opet pukla veza i nazvo sam t-com i spojili su me s tehnicarima i zenska je rekla da mi veza nije pukla, te da je router spojen s t-comom a ja sam gledo na korisnickim stranicama gdje pise da je 06.04 13:43:30 stala veza routera s t-comom i ona je rekla da ona nemoze prijaviti kvar nego da je pukla veza izmedu racunala i routera, ali ne shvacam kako je prosli tjedan onda pucala a racunalo je bilo ugaseno.
da li se to događa zbog mog racunala koristim windows 7 64 bit, ali i prije sam ga koristio pa se to nije dogadalo,reko mi je frend da moze biti problem do rama te da zbog njih puca konekcija, jer je tako njemu bilo, ja imam Transced ddr 2 2 gb 800Mhz Cl5.
i samo jos 2 pitanja zasto kad pokrenem command prompt i pingam bilo koju stranicu koje ima domenu .hr npr.tportal ili net ili tcom uvjek nema protoka podataka,ponekad mi ni sa youtube.com nema punog protoka podataka.
i zasto na speedtest.net ja imam manji ping prema linz-u a nego prema zagrebu, a živim 5 km od Siska.
hvala unaprijed na pomoći!