Problem u relaciji uTorrent - TL-WN722N

poruka: 1
|
čitano: 2.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem u relaciji uTorrent - TL-WN722N

Pozdrav adminu i svima ostalima,

Imam jedan problem koji ne znam riješiti, pa se obraćam vama za pomoć. Dakle, imam staru konfu sa matičnom pločom ASUS P4P 800 DELUXE. Kako sam htio istu povezati s ZTE ZXDSL 931VII koji sam nedavno dobio kao dio MaxADSL paketa, kupio sam USB WIRELESS ADAPTER TP-LINK-ov TL-WN722N. Internet signal je relativno dobre jakosti i kvalitete, dakle, INTERNET radi, no ono što me muči je da nema nikakve mogućnosti da skidam fileove preko bilo koje Torrent aplikacije, osobito uTorrenta, jednostavno ne znam kako da povežem uTorrent s prijenosom podataka s interneta. Iako sam dugogodišnji uTorrentovac i mislio sam da sve znam o njemu, očito je moje znanje manjkavo i frustrirajuće. Drugo, možda je problem u staroj matičnoj ploči, ili možda u usb adapteru jer i on ima pripadajući softer koji ima mogućnosti provjere veze, odnosno njezine kvalitete, i uvijek precizno detektira i mrežu, i spoji se na nju. Dakle, internet imam, radi, no uTorrent, ali ni ex-Azureus ne rade. Što mi je činiti? Ima li tko kakvu ideju? Zahvalan sam na svakoj sugestiji.

E da, napravio sam port forwarding na wireless routeru , definirajući MAC adresu moje stare konfe, no ni to nije pomoglo. Dakle, treće, možda sam nekorektno odradio port forwarding.

Eto, nadam se da ćete mi pomoći vašim savjetima.

Lijep pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice