Problem s povezivanjem na internet

poruka: 5
|
čitano: 2.048
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Na internet se priključujem bežićno pomoću USB-a. Internet je radio normalno sve dok jedan dan iz nekog razloga nisam izvadio USB iz porta. Nakon toga sam ga ponovo priključio, ali jednostavno nije bilo nikakve konekcije(internet nije radio). USB je svjetlio i radio, ali na listi dostupnih mreža nije bili ni jedna. Zna li netko naćin na koji mogu da ovo popravim. Hvala unaprijed.

p.s. ako vam je potrebna još kakva informacija, slobodno pitajte.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem s povezivanjem na internet

Ako imas Windows 7 onda restartaj router pa kompjuter, tim redoslijedom (sa USB-om u kompu naravno). Windows 7 probleme sa vezom automatski riješava na taj način za razliku od starijih OS-ova. A ako imaš neki drugi OS onda će bit kompliciranije od tog...

Ni'ko od nas ne bi treb'o da šeta sam.
14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Da znam da Win7 sam prepoznaje mrežu, no da je tako jednostavno ne bih ni pitao, ne. Naime ovo se odnosi na stariji PC koji koristi Windows XP. Sjećam se da sam nekad imao jedan, ajmo reći slični problem, kada sam trebao preko komand prompta doći do liste utilitya, te ondje isključiti neke dvije stavne(čini mi se zadnje dvije), no jednostavno se ne sjećam točno ćega. Možda sam ukucao msconfig, ali neznam točno da li to riješava problem.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem s povezivanjem na internet

Ja kad sam imao Xp sam tu i tamo kao ti gubio internet (nešto bi ja bio kriv naravno) i onda poludio dok nisam sredio problem. Sad imam Windows 7 i opet tu i tamo izgubim internet (opet ja :D ) i onda poludim dok tražim rješenje kao što bi to radio na Xp-u i onda još više poludio kad bi se sjetio da se sve sredi automatski... Tako da moj prijedlog ti je da staviš Win7 jer je stvarno odličan OS, a ako nećeš onda ti stvarno ne mogu pomoć oko interneta jer sa Xp-om to može bit milijun stvari koje moraš ručno probat, morat ćeš se mučit malo po google-u ili nazvat ISP-a... Pozdrav :D

Ni'ko od nas ne bi treb'o da šeta sam.
14 godina
neaktivan

Shvaćam ja tebe. Ja imam Win7 na novoj mašini, ali ovdje je riječ o starom kompjuteru, ima cirka 8 - 9 godina, pa nebi Win7 išla na to.

Uglavnom upravo sam riješio problem.

Kao što sam i prije rekao išao sam u Run, te upisao msconfig, nakon toga se pojavio novi prozor s listom utilitya, te odabrao listu pod karticom pod nazivom Startups, te isključio Wireless Connection Protection, koji je bio uključen, a to je i razlog zbog kojeg mi je bio onemogućen pristup bežićnim mrežama.

Sve u svemu hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice