Problem s outlook expressom

poruka: 5
|
čitano: 1.239
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo mater mi ima nekih problema pa ako bi netko znao rješene bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušaj isključiti Firewall i pogledaj da li ti je sve u redu s podacima maila (username itd.). Pokušaj očistiti PC s CCleanerom.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 10:00 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislis da je problem do PCa a ne do servera?

jer nemoze slati ni primate mailove s jednom adresom (ova s koje je SS) ali moze s druge..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oprobaj pingati tu adresu s slike. Start->run->ping 18.64..

Ako vrati pakete, host je up, ali to ne znači da je mail servis up. Po meni, do servera je. Sad čistiti registry, radi ne primanja pošte, nisam baš čuo za te metode/probleme.

EDIT: Zašto ne koristiš SMTP koji ti je dao provider? Koristi POP3 ulaz od te pošte(tog servera), ali SMTP od tvog providera.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 10:44 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s outlook expressom
Smooth Operator kaže...

Oprobaj pingati tu adresu s slike. Start->run->ping 18.64..

Ako vrati pakete, host je up, ali to ne znači da je mail servis up. Po meni, do servera je. Sad čistiti registry, radi ne primanja pošte, nisam baš čuo za te metode/probleme.

Pomoglo mi je jednom i također mi je pomoglo brisanje zadnje poruke što sam dobio iz Outlook Expressa kada nisam mogao primati i slati poruke.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 11:19 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice