Problem sa lagom u igrama

poruka: 9
|
čitano: 4.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Mislim da vec ima tema o tome, al ovo je mrvicu drugacije. Naime veza na internet mi je odlicna, ping je isto tako super (20-50), uglavnom je 30. Ali problem dolazi kad se moji starci spoje na wireless preko laptopa a ja igram nesto u multiplayeru. S onih predivnih 30 ping lijepo skace i na 999 pa me zna "malo" nosit po mapama. To mi se desava konstantno svaki dan od kad su skuzili kak je internet super stvar {#}

E sad sam ja nasao program net limiter i isprobavao pri kojim ogranicenjima nece igra lagat a da je na laptopu ogranicena veza. Naime shvatio sam da ako ogranicim brzinu downloada necu nista postici pa ju na kraju nisam limitirao. Ali kad sam limitirao upload ping nije vise skakao toliko puno. Prestao je skakati tek dok sam ogranicio upload na 0.02 mbita, pri cemu su se stranice znacajno sporije ucitavale, slike pogotovo. Cim bih malo povisio brzinu uploada, ping bi opet poceo skakati kao i prije. Stoga sam vas zelio pitat da li je mozda rjesenja u povecanju brzine interneta? Znaci ja bih u ponedjeljak otisao u T-Com i trazio ih da mi povecaju brzinu, sa cime se dize brzina downloada i uploada. Pa sad ako bi upload bio veci, bi li onda i dalje veza lagala (u igrama)?

Molim vas za cim brzi odgovor da ne bacim novce bezveze. I molim vas, ako je to rjesenje, da li se isplati uzimat onda po cijeni od 180,47 kn. Znaci to je cijena samo brzine, ne i flat interneta. Sad imam standardnih 4 mbit download i 256 kbit upload, a brzina sljedeceg paketa je 10 mbit download i 512 kbit upload. Ja osobno mislim da je to bezobrazno skupo, da imam mogucnos prijeci na bnet odmah bi presao ali jednostavno nemaju jos liniju na mojem podrucju.

Znaci glavno pitanje je kako srediti onaj lag, a onda dal je rjesenje veca brzina.

Molim za stvarno brz odgovor, hvala.

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nije cudna stvar sta se ping poveca cim istu vezu koriste 2 kompa...veza sa vecom brzinom bi pomogla tako sta bi se ping smanjia ali bi problem i dalje bia prisutan samo bi bia manji ping...jedino rjesenje je igranje na kompu kad starci ne koriste laptop..veza od 4 mbita je preslaba da bi moga igrat igre tipa cod2...cod4 itd a da ping ostane na nekih 50...(to je prosjek neki uglavnom)

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

znaci povecanje brzine bi bilo rjesenje? a jel bi bila dovoljna ta sljedeca brzina od 10 mbit? jer kad mi niko nije na netu ping mi je u cod2 uvijek oko 30 i veza je savrsena. problem je u tome sto oni samo iznenadno dodu na laptop, nemaju neki termin otprilike {#}

pitao sam frenda dal njemu laga cod2 dok mu je neko spojen na wireless, rekao je da ne. to mi je malo cudno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa lagom u igrama
minikdo kaže...

znaci povecanje brzine bi bilo rjesenje? a jel bi bila dovoljna ta sljedeca brzina od 10 mbit? jer kad mi niko nije na netu ping mi je u cod2 uvijek oko 30 i veza je savrsena. problem je u tome sto oni samo iznenadno dodu na laptop, nemaju neki termin otprilike {#}

pitao sam frenda dal njemu laga cod2 dok mu je neko spojen na wireless, rekao je da ne. to mi je malo cudno

frend ima ocito vecu brzinu...meni moji idu priko wirelesa pa se poveca ping..nebitno spajas li se kabelom ili wirelesom na drugom kompu ping se povecava...i da pomogla bi brzina...

14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
minikdo kaže...

frend ima ocito vecu brzinu...meni moji idu priko wirelesa pa se poveca ping..nebitno spajas li se kabelom ili wirelesom na drugom kompu ping se povecava...i da pomogla bi brzina...

znam da je nebitno dal wireless il kabel. za brzinu ne znam, ali mislim da ima isto 4 mbit. a sad koliko se isplati uzimat vise nego duplo skuplju brzinu? znaci racun ce mi onda mjesecno za internet dolazit preko 200 kn sto je puno, sada dolazi oko 170 ako se ne varam

14 godina

pitanje je vrijedi li ti to tih para...

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
14 godina

vjeruj mi ne isplati se...igraj kad starci nisu na laptopu...a to su ti kasne ure i miran si...ne vridi to tih novaca...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

vjeruj mi ne isplati se...igraj kad starci nisu na laptopu...a to su ti kasne ure i miran si...ne vridi to tih novaca...

ma to si i ja mislim. al ovo kasni sati, u to doba bas nakupljaju prometa i prometa :D

ma naci ce se vremena, treba se ujutro probudit sad kad su praznicni, obicno se budim oko 2 popodne {#}

14 godina
neaktivan

Ovako, igram CS:S i imam 2 problema. 1. ping mi se krece od 10-20. Ali problem(lag) dolazi kad se nalazim blizu protivnika i pucam, jos ako ih je vise laga tako da mi slika zablokira.
2. Nekada igra radi bez ikakvog laga. I onda dode trenutak kad slika stane skroz, i traje 5-10 sec. Rejtove sam sve moguce probao.

Ako netko ima rjesenje nek kaze, jako bi bio zahvalan. 

d_d
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice