Naci router mi je skroz dole u podrumu a ja sam 3 kata gore tak da mi treba neko wifi pojacalo ali bi htio da imam svih 5 crtica na mobu
Naci router mi je skroz dole u podrumu a ja sam 3 kata gore tak da mi treba neko wifi pojacalo ali bi htio da imam svih 5 crtica na mobu
Uzmeš lipo običan tel. kabal i produžiš tel. liniju iz podruma ( što li radi ruter u podrumu ?) pa ruter spojiš u svojoj sobi ...
E pa to kosta vise nego pojacivanje wifi signala a na tom ruteru su jos 5 parica tak da bi tu trbalo jako puno posla i para
Danas sve košta
S obzirom na problem, najbezbolnije rjšenje su ti WiFi Powerline Extenderi...
E pa to kosta vise nego pojacivanje wifi signala a na tom ruteru su jos 5 parica tak da bi tu trbalo jako puno posla i para
Pa na ruter se spaja samo jedna tel. parica , ostali priključci su za LAN kablove, napajanje i možda USB.
Jedna parica su 2 žice a LAN kabal ima 4 parice tj. 8 žica ... ako su spojena sva 4 LAN kabla na ruter za neke podrumske korisnike tada bi
jedino mogao sa Power-line adapterima kao što je kolega već predložio iako će ta dva koštati više nego da produžiš sve kablove do svoje sobe i premjestiš ruter :)
Tada ovi u podrumu nebi imali dobar signal wifi ....... što im je vjerovatno nebitno kad već koriste LAN...