Mozzila HTML-Facebook

poruka: 25
|
čitano: 4.752
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mozzila HTML kod

Pozdrav, imam problem sa logiranjem na facebook..

Dok upisem e-mail i lozinku on mene preusmjeri na kent2006.t35.com/..................

Mislim da sam pokupio neki virus i da salje moj mail i lozinku nekome petom, kada sam na www.facebook.com stisnem desni klik na misu pa ono "prikazi izvorni kod stranice" i onda mi otvori HTML codove gdje mogu vidjeti taj kent2006.t35.com, ali ga nemogu promjeniti u www.facebook.com

Kako da promjenim html??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mozzila HTML kod

Ti hoces da promijenis kod web stranice facebook.com? Tebi to izgleda logicno da mozes uraditi?

Hehehhehehe

Bolje ti ocisti svoj komp da mozes normalno surfati prije nego pocnes rusiti web stranice ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ti hoces da promijenis kod web stranice facebook.com? Tebi to izgleda logicno da mozes uraditi?

Hehehhehehe

Bolje ti ocisti svoj komp da mozes normalno surfati prije nego pocnes rusiti web stranice ;)

Nisam to pitao isssse..

Nego me automatski preusmjerava na tu stranicu i nemogu koristiti facebook i vjerujem da  su mi pokradene lozinke..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
neaktivan
Mozzila HTML-Facebook

da opet taj redirect,nisam siguran da je virus ali bi trebao skenirati,šta imaš na kompu?
jesi negdje ostavljao mail? da probaš maknut addone ako ih imaš?
pretpostavljam da te preusmjerava samo u firefoxu,a u drugom browseru ne..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 19:38 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lg-viewty kaže...

Pozdrav, imam problem sa logiranjem na facebook..

Dok upisem e-mail i lozinku on mene preusmjeri na kent2006.t35.com/..................

Mislim da sam pokupio neki virus i da salje moj mail i lozinku nekome petom, kada sam na www.facebook.com stisnem desni klik na misu pa ono "prikazi izvorni kod stranice" i onda mi otvori HTML codove gdje mogu vidjeti taj kent2006.t35.com, ali ga nemogu promjeniti u www.facebook.com

Kako da promjenim html??

Naravno da html nemožeš mijenjati...

Odi OVDJE i probaj resetirat password..

Zatim skeniraj komp od gamadi nekim anti-virusom i anti-malware-om..

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
neaktivan
Mozzila HTML-Facebook

Nemogu otvoriti to za reset passworda  "The requested URL /w.php was not found on this server."

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
logic kaže...

Hehehhehehe

Nisam to pitao isssse..

Nego me automatski preusmjerava na tu stranicu i nemogu koristiti facebook i vjerujem da  su mi pokradene lozinke..

Tako si napisao. Dao sam ti sta da radis. Neces to drugacije riejsiti. Antivirus, antimalware i skeniraj.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
lg-viewty kaže...
logic kaže...

Hehehhehehe

Nisam to pitao isssse..

Tako si napisao. Dao sam ti sta da radis. Neces to drugacije riejsiti. Antivirus, antimalware i skeniraj.

Sorry ljut sam nemogu opce na fejs, ako blokiram tu nepoznatu stranicu svejedno nemogu do profila..mogu doc do www.facebook.com, dok upisem mail i password odma me preusmjeri, ako probam promjenit password ili ako dodam u url ono home.php? ili kako vec pokaze gresku 404..

Skenirao sam sve i probao sve, nigdje nista upisivao, ista stvar je u svima browserima na kompu

Apple iPhone 3G 8GB-crni
17 godina
neaktivan

Izvici sam zakljucak. Nije do browsera niti do stranice. Jedno sto ti mozda moze pomoci jeste da skines portable verziju firefoxa ili chromea pa onda pokusas. Probaj i pronaci host file pa vidjeti sta je u njemu upisano.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Izvici sam zakljucak. Nije do browsera niti do stranice. Jedno sto ti mozda moze pomoci jeste da skines portable verziju firefoxa ili chromea pa onda pokusas. Probaj i pronaci host file pa vidjeti sta je u njemu upisano.

gdje naci host file??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
17 godina
neaktivan

c:\windows\system32\drivers\etc\

Otvori ga u notepadu i tamo ti treba stajati samo ova IP adresa

127.0.0.1 localhost loopback

Sve ostale obrisi ako ih ima.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 19:55 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Koji os?

Windows XP 32-bit

Apple iPhone 3G 8GB-crni
17 godina
neaktivan

Napisah ti iznad. Ako to ne pomogne onda portable verzija firefoxa ili chromea.

16 godina
neaktivan

Decki, kad ste u BJ javite se na PM castim picem :)))))))

Uspio sam uz vasu pomoc..velika hvala !

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 20:05 (lg-viewty).
16 godina
lg-viewty kaže...

Što si na kraju napravio?

Ovo što je logic rekao?

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Vidis da ja nisam onakakv kakvim me smatrate u threadovima sa iphoneom. Ne shvatate shalu tamo ;)

16 godina
protjeran
Mozzila HTML-Facebook

To ti je phishing page. To treba prijaviti. Ukradene su ti kredencije.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mozzila HTML-Facebook

Skineš FireBug za mozzilu i promijeniš kod na Facebook.com

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mozzila HTML-Facebook

Ti to ozbiljno ili zajeba..s?

15 godina
odjavljen
Mozzila HTML-Facebook

Šta kad dođe na tu stranicu promijeni kod s taj stewi1461.t43.com ili kaj već na facebook.com

Evo gle

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 22:56 (bobica257).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje ga promijeni?

nadam se da ne pricas o promjeni koda stranice facebook.com

15 godina
odjavljen

Da možeš promijent html kod onoga što on vidi i svaki put kad se učita taj program prmijeni taj HTML KOD, Ali samo tebi ne mijenja kod nikom drugom niti ništa. A kako se na operi može bezpreoblem mjenjat Sourece?

17 godina
neaktivan

Hahahhaahah

Koja je svrha toga?

Mijenjas kod stranice nakon sto ju ucitas. Nejmu treba originalni kod tj stranica od facebooka. I NE MOZES MIJENJATI KOD OD WEB STRANICA osim ako nisi administrator tih stranica a nekako sumnjam da si ti admin blo koje stranice.

17 godina
neaktivan

Ako mu je prikazuje taj kent2006 u sourceu stranice, možda je pobrao kakav malware koji mu facebook redirecta na taj phishing site...

Faith is only fiction.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 4:03 (D4RKL1NG).
17 godina
neaktivan

Ma covjeku smo rijesili problem davno samo me interesovalo kako ovaj gore zamislja d amijenja web stranice kko se njemu prohtije ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice