Mozilla Firefox pitanje

poruka: 6
|
čitano: 1.101
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanje

Jeli moguce šifrom zaštititi ulaz na Firefox?

Npr imam spremljene tabove koji se automatski otvaraju. A kad mi brat dode nekim slucajem na moj comp i otvori Firefox, otvore mu se svi moji tabovi, npr facebook i brojni forumi...a ja to ne bih želi..

ima nekih nacina?

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanje

Pa napravi dva Windows accounta i svoj zaštiti šifrom. Ali budi svjestan da čim netko ima fizički pristup računula, stvarne zaštite zapravo nema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanje

Ma znan to...i znam kako makniti sifru s jednog accounta..

i ako samo jedan postoji i ima sifru mozes je makniti preko safe moda

ali mene zanima konkretno za firefox...jer uglavnom samo ja koristim moj comp...brat mozda 1 put tjedno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanje

Jedino što mi pada na pamet je da koristiš onaj Master password, pa se on eventualno ne bi mogao ulogirati u te forume i fejs bez tog Master passworda.

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Options+window+-+Security+panel?style_mode=inproduct&as=u

Use a master password: Firefox can protect sensitive information such as saved passwords and certificates by encrypting them using a master password. If you create a master password, each time you start Firefox, it will ask you to enter the password the first time it needs to access a certificate or stored password. You can set, change, or remove the master password by checking or unchecking this option or by clicking the Change Master Password... button. If a master password is already set, you will need to enter it in order to change or remove the master password.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 16:54 (Tom69).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanje

a bili se mogao ulogirati sa svojim imenom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mozilla Firefox pitanje
wrathchild kaže...

Ma znan to...i znam kako makniti sifru s jednog accounta..

i ako samo jedan postoji i ima sifru mozes je makniti preko safe moda

ali mene zanima konkretno za firefox...jer uglavnom samo ja koristim moj comp...brat mozda 1 put tjedno...

probaj ovako: http://www.ehow.com/how_4700972_lock-mozilla-firefox-password.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 17:39 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice