Ovako. Slijedeca stvar sa kojom imam problem vezana je za ruter AIRLIVE WL5460AP v2 ... Naime zelio sam slijedecu stvar sa svojim internetom. Trenutno je taj ruter nastiman na Client modu i uzimam internet od providera sa user name i pass i zelim da taj trenutni internet proslijedim dalje po kuci putem wifi. Nemam nikakav modem /napominjem/ samo imam ovaj ruter kojim sto sam vec naglasio trenutno uzimam signal. I u opcijama sam nastimao na mod WISP + UNIVERSAL REPEATER . Sto znaci signal koji primim sa velike prover antene ide putem LAN kabla u racunar, a ostatak zelim da automatski ide wi-fi wireless po kuci kako bi mogao na mobitel da se spojim na internet. I slijedeca stvar ja to u opcijama nastimam, postavim sifru, odradim rebot, ali poslije na mobitelu nadjem svoj wireless , ali se ne mogu konektovati putem kompjutera na internet. Sve sam fino podesio . SSID: moj provider, SSID:Ime mog wifi koji cu trenutno dalje proslijedit : i stavim tu svoje neko ime. I ja na mobitelu nadjem to svoje ime i konektujem se /prikacim/ preko mobitela i odem u web preglednik i kaze na mobitelu : da nije pronadjeno glavno racunalo... , a na kompjuteru se sada trenutno ne mogu konektovati. Da li neko dalje zna da se nesto posebno od opcija treba stimati. Unaprijed zahvalan. Pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore