Molim vas za Pomoc zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molim vas za Pomoc

Ovako. Slijedeca stvar sa kojom imam problem vezana je za ruter AIRLIVE WL5460AP v2 ... Naime zelio sam slijedecu stvar sa svojim internetom. Trenutno je taj ruter nastiman na Client modu i uzimam internet od providera sa user name i pass i zelim da taj trenutni internet proslijedim dalje po kuci putem wifi. Nemam nikakav modem /napominjem/ samo imam ovaj ruter kojim sto sam vec naglasio trenutno uzimam signal. I u opcijama sam nastimao na mod WISP + UNIVERSAL REPEATER . Sto znaci signal koji primim sa velike prover antene ide putem LAN kabla u racunar, a ostatak zelim da automatski ide wi-fi wireless po kuci kako bi mogao na mobitel da se spojim na internet. I slijedeca stvar ja to u opcijama nastimam, postavim sifru, odradim rebot, ali poslije na mobitelu nadjem svoj wireless , ali se ne mogu konektovati putem kompjutera na internet. Sve sam fino podesio . SSID: moj provider, SSID:Ime mog wifi koji cu trenutno dalje proslijedit : i stavim tu svoje neko ime. I ja na mobitelu nadjem to svoje ime i konektujem se /prikacim/ preko mobitela i odem u web preglednik i kaze na mobitelu : da nije pronadjeno glavno racunalo... , a na kompjuteru se sada trenutno ne mogu konektovati. Da li neko dalje zna da se nesto posebno od opcija treba stimati. Unaprijed zahvalan. Pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim vas za Pomoc
World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice