Mobilni internet-Tele2-hitno

poruka: 8
|
čitano: 6.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok,imam problem u vezi tele2 mobilnog interneta.Naime kad se idem spojit na internet kaze mi ovo "you cannot connect connect before register an available network".signla da vata mrezu ne pokazuje,nosio sam i stick i laptop u tele2 podružnicu i rekli su da je samo laptop pun virusa(sto je i bio),reinstalira sma windows i opet isto(stick je Huawei E1757 USB).Jel zna ko kako ovo popravit? hvala :)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mobilni internet-Tele2-hitno
Mamic kaže...

Bok,imam problem u vezi tele2 mobilnog interneta.Naime kad se idem spojit na internet kaze mi ovo "you cannot connect connect before register an available network".signla da vata mrezu ne pokazuje,nosio sam i stick i laptop u tele2 podružnicu i rekli su da je samo laptop pun virusa(sto je i bio),reinstalira sma windows i opet isto(stick je Huawei E1757 USB).Jel zna ko kako ovo popravit? hvala :)

Dali ti stick ima microsd karticu ako jesu unutra i on isto virus može sakrit i nakon čisto instalacije i on lako zarazi kao prethodni. Nema potrebe da bude stalno u njemu microsd karticu nego izvadi van.

14 godina
neaktivan

Kartica nije unutra....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ubrzavanje tele 2 mobilnog neta

ovako novi san korisnik tele 2 mobilnog neta pa me zanima dali postoji ikakva mogucnost ubrzavanja, jer je na mojoj lokaciji jako slab signal

unaprije zahvahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 21:12 (buksi12345).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ubrzavanje tele 2 mobilnog neta
buksi12345 kaže...

ovako novi san korisnik tele 2 mobilnog neta pa me zanima dali postoji ikakva mogucnost ubrzavanja, jer je na mojoj lokaciji jako slab signal

unaprije zahvahvaljujem

Ako ti je stol s kompom udaljen od prozora tad treba napraviš da premjestiš stol uz prozore. Tako i ja napravio. Ako je laptop, onda umeći stick i pronađi di je jači oko kuće ak je tam jači tad treba premjesti stol di ono najjaće.

Meni mojoj sobi koji gleda Sjever pa je tamo slab signal ali sam zato premjestio u kuhinji kojim gleda na JUg pa je dosta jak signal uhvatio.

Vidiš neki mjestima nisu iste po jačini signala. neki jako hvata a neki preslabo.

15 godina
neaktivan
buksi12345 kaže...

hmm? http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/tutorijal-mobilni-internet-osnazivanje-signala/93950.aspx

{#}

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
buksi12345 kaže...

hmm? http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/tutorijal-mobilni-internet-osnazivanje-signala/93950.aspx

{#}

Možeš i to isprobat  oko slaganja pa da vidiš kako se poboljša signala koji sam izradio kao da "SAM SVOJ MAJSTOR". {#}

13 godina
neaktivan

tnx probat cu pa sto bude {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice