Dostava predmeta u bosnu

poruka: 5
|
čitano: 1.404
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
kako dostaviti predmete u bosnu

pozdrav svima , ako je ovo krivi forum u kome sam stavio temu , premjestite molim vas ...

Imam pitanje :

Kako da dostavim odredjene predmete u Bosnu i Hercegovinu ( Brcko distrikt ) preko odredjenog sajta ... da li da koristim paypal ili alerpay ... koji od njih podrzava bosnu i hercegovinu za dostavljanje o_O pozz ...

Empires rise and fall but Heroes live forever

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čkako dostaviti predmet u bosnu

Predmete ne mozes preko paypala - to je za novac, koliko ja znam. Mozes poslati brzom postom, mozes DHLom ili FedEx-om. A mozda ti je najjeftinije upratiti kad ima autobus iz tvog mjesta za Brcko - i das vozacu predmete i platis mu, i taj ko treba primiti posiljku ceka na autobuskoj stanici. Pozz

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čkako dostaviti predmet u bosnu

hvala ti ... ali meni treba da dostavim neke predmete iz US ... probat cu autobusom ali ako ne bude radilo xD mozes li mi dati neki konkretan web site :) Belji se

Empires rise and fall but Heroes live forever

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Čkako dostaviti predmet u bosnu
MirallemLichKing kaže...

hvala ti ... ali meni treba da dostavim neke predmete iz US ... probat cu autobusom ali ako ne bude radilo xD mozes li mi dati neki konkretan web site :) Belji se

Odes do autobusne stanice i pitas vozača jel vozi do New Yorka

17 godina
RE: Čkako dostaviti predmet u bosnu
Romano kaže...
MirallemLichKing kaže...

Odes do autobusne stanice i pitas vozača jel vozi do New Yorka

taj je neki carobnjak

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice