D-lunk dsl-584t problem

poruka: 3
|
čitano: 1.294
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
D-link dsl-584t problem

Postovani

imam jedno pitanje za vas

naime imam jedno pitanje

zasto ja moram instalirati dsl preko cd od t-coma kada mi nestane struje

nije mi jasno zbog cega nemogu pokrenuti odmah kada mi ne sve ljepo istalirano jer ne zelim imati cd od t-coma u kompjuteru

btw a sta bi bilo da ga slucajno izgubim

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 1:30 (hrvoje66).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D-lunk dsl-584t problem

imam isti router i nemam tih problema ni na XP ni na win 7 Namigiva

cd od t-scuma nisam koristio za ništa, komp je sve sam riješio izgleda pomoću generičkih drivera koji su u sp-3  uključeni na xp-u, na win 7 je odmah samo proradilo sa generičkim driverima.

svako malo ga isključim sa napajanja i to po par dana ponekada pa sve ostaje od podešenja i ništa ne treba naknadno utipkavati.

mali savjet:

isprobaj ugasiti komp potpuno sa napajanja iz struje ne samo na gumb već iz utičnice, zatim odpojiti utp patch kabal sa routera.

isključi routeru ispravljač na nekim par minuta.

prvo spoji nazad utp patch kabal, zatim uključi ispravljač od routera i na kraju upali komp...

baš me zanima da li ti je i kod toga procesa došlo do brisanja podešenja i drivera Izlanuo se

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: D-link dsl-584t problem

ma ne dolazi do nikakvih brisanja podesanja nego samo se nemogu spojiti bez da upotrijebim cd od t coma naime to me zivcira zato sto ne zelim imati drivere od t coma u kompu i nije mi jasno kada instaliram windowse onda bez problema mogu se spjiti ali kad nestane struje onda kuku lele moram ubaciti cd i nistalirati ga da bih mogao ici na net i to mi jednosravno nije jasno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice