Cod 6 nat,,na stranici mi nema opcija

poruka: 15
|
čitano: 3.853
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja bih htio staviti cod 6 nat open,,i gledo sam maalo kak se to napravi,,samo kad ja dodem na onu stranicu 192.168.1.1 nema uopce advance options i slicno,,prazno,,pise opis al nema opcija,,moj router je zyxel p-660hw-d3,,i koja je razlika izmedu mog i d1,,hvala,,evo slike,,na lijevoj strani bi trebale bit opcije

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 20:45 (jshshshs).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod 6 nat,,na stranici mi nema opcija
evo uspio sam,,al kak nac dns adresses za napravit static ip adress,,na stranici od rutera nema
16 godina
neaktivan
pogledaj u cmd upisi ipconfig
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jesam i pise mi dns servers i ip,,gledo sam da su dvije dns al kod mene je jedna ,,i ne razumijem kak nac ip adresu od dns servera,,kad se radi static ip adresa na kraju treba upisat ip dvije ip adrese od toga,di da to nadem,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo uspio sam ,napravio sam static ip,hvala,,sad jos trebam one portove i trebalo bi onda pisat za nat open,,nadam se da ce uspijet,,,hvala na pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nezz,,napravio sam sve sa ove stranice http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/P-660HW-D1/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_2.htm ,,napravio sam static ip adresu(zadnji broj je bio 30,,ja sam onda stavio 31),,,u rule setup sam za ime napiso cod6,cod6 2,cod6 3,cod6 4,cod6 5,i za server ip adress sam stavio svoju static ip adresu u svakom,,iskljucio firewall i jos uvijek je strict,,dal sam napravio nesto krivo,,molim vas pomoc evo sliku stranice za port fowarding

0 0 hvala 0
15 godina
upali upnp na routeru... i sta igras alteriwnet ili steam cod6...

ako igras alter onda u instalcijskom folderu detoteku koja zavrsava na dat preimenuj na exe a onu exe makni negdlej ca... i trebo bi biti open to zna hebat :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igram na iwnet,,nezz gledo sam al ne pise dat nigdje na zavrsetku,,evo slike koju bi preimenovo a koju maknuo,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod 6 nat,,na stranici mi nema opcija

evo slika sa stranice rutera,,jel sve kak treba bit: i negdje sam procito da poslije toga ruter treba restart ili reset,,to nisam napravio jer neznam dal da stisnem reset ili restart,,,nakon sto sam napravio ip adresu,u cmg i ipconfig/all umjesto prve ip adrese sad pise ova static ip(znaci li to da imam static ip),,da imam i maxtv prek t-coma ak to kaj znaci,,i drugi komp je bezicno spojen na ovaj moj komp za internet(ak to kaj znaci),,probo sam restart al nece,,kaj jos treba,,molim vas pomoc

configuration ,,reset configuration ,,reset
dhcp dhcp
firewall firewall
pocetna pocetna
port fowarding port fowarding
upnp upnp
static ip static ip
lan ip lan ip
internet conection internet conection
dhcp setup dhcp setup
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 22:59 (jshshshs).
15 godina
neaktivan

nesto sam malo gledo i jer bi mozda trebo ovak ko na ovom videu  https://www.youtube.com/watch?v=OmdqQstkOqs&feature=related  jer bi mozda trebo ic pod firewall i rules i stavit ovo kaj on radi samo sa brojevima za cod6,,,u cmd moja ipv4 adresa je bila 192.168.1.30  i ja za static adresu stavio 192.168.1.31(jel dobro to?),onda jer bi moglo bit to? molim vas,,zelim igrat sa frijateljima prek multia

0 0 hvala 0
15 godina

a vidi ako se nemoze otvoriti... ti i dalje mozes igrati s frendovima preko private matcha samo oni moraju imati nat open i oni moraju hostat...

to sta ti imas nat strict nema nikakve veze s igranjem i ne utjece na igranje samo nemozes biti host :/ btw poslji na pm msn ili sta da se dogovorimo neke private metcheve a i da ja pogledma sve preko team wievera pa mozda nesto sredimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bzw static ip nisi dobro namjestio neznam ni kako mozes  na internet ja onako nisam mogo na internet..

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/vodic-static-ip-port-forward-gigaset-sx763/63510.aspx  napravi po ovom static ip

i ako router ima port trigering onda tamo otvori portove lakse je i nemoras imat statičku ip koliko znam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo napravio sam static ip,,stavio sam 192.168.1.251,,a za dns servere sam stavio 195.29.149.196 i 195.29.149.197,,otiso sam na port fowarding i zamijenio onu proslu ip adresu sa tom kaj sam sad napravio,,al jos uvijek pise strict,,probo sam,moj frend ima open (odmah mu je bilo,pa valjda ima staticku ip il tak nes) i on je stisnuo on private match i dao mi ip adresu sa stranice www.myip.com,ja uso,stisnuo alt+tab,da onak izade,u console napiso connect njegov ip(sad jer mi je trebo dat onu ip adresu di vidis u cmd,,jer tad jos nisam znao za to) stisnuo enter i pocelo je onak trazit i onda nakon 10s mi je pisalo nesto sa hostom da nemrem uc,,a ovo za private match se mozemo dogovorit,,za team viewer sam slobodan od pola 10 do 13,,imam xfire i steam,,pa cu ti poslat privatnu poruku sa mojim imenom na xfire i na steamu,,a za private match mogu igrat od 10 do 13 i ovaj moj frend isto,zavisi kad se probudi,,a navecer od 21 do 23,,i hvala kaj se trudis da pomognes:),,subotom i nedjeljom nemrem ujutro

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 11:46 (jshshshs).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
inace netreba slagati static ip, nego samo unesti portove i to je to
Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo radi,,moj frend mi je daon onaj ip i uso i radilo je,,super,,ak jos oces private match igrat reci,,ovo za open mozes probat,,ok puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 19:12 (jshshshs).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice