ADSL - problem

poruka: 6
|
čitano: 3.260
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ADSL - problem

Ovako, prije kojih mjesec dana dobio sam DSL (T-Com ima monopol kod meneMršti se). Sve sam ja to spojio i radilo bez problema. Dogodilo se oko 2-3 puta da je ona led-ica pod nazivom Internet "pocrvenila", dok su power, ethernet i dsl bile zelene. Tada, naravno, dsl nije radio ali je proradio nakon gašenja i ponovnog paljenja routera.

E, sad, zadnja 2 dana mi se već 3 puta to dogodilo, s time da jednom čak ni gasi/pali nije pomoglo nego sam opet morao upisivati postavke na 192.168.1.1 -> Broadband Connection -> Internet View more (btw, router/modem je Thomson SpeedTouch 780WL(i)).

A sad ono ključno: zadnji put kad mi se to dogodilo (crvena ledica) išao sam na gore navedene postavke i nakon pritiska na Connect (tamo gdje se upisuje username i pass) pojavila se poruka: "Connection could not be established: Disconnected because idle timeout reached".

Sad je opet proradilo nakon gašenja računala i ponovnog pritiska na Connect Neodlučan.

Ako itko zna o čemu se radi i/ili kako to popraviti (ako uopće mogu šta napraviti) bio bih jako zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL - problem

zasto ne stavis automacko dodjeljivanje ip adrese ukljucis dhpc

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ADSL - problem
UBIZEC cORPORATION kaže...

zasto ne stavis automacko dodjeljivanje ip adrese ukljucis dhpc

Već je uključeno.
16 godina
neaktivan
ADSL - problem

Anyone?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL - problem

Nazovi Tcom i objasni problem, ovo je greška s njihove strane, a ne s tvoje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL - problem

OK, za danas je sve dobro, a ako će se ponavljati onda ću ih zovnuti da malo "pročavrljamo" Namigiva

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice