Napravio sam i Clean Boot.Ostavio sam samo upaljen audio driver i graficki driver.Pokrenuo FALLOUT4 i nakon 10 min freeze.
Napravi OCCT PSU test, pa vidi.
Napravio sam i Clean Boot.Ostavio sam samo upaljen audio driver i graficki driver.Pokrenuo FALLOUT4 i nakon 10 min freeze.
Evo.Napravio sam i sa OCCT test.Prilozit cu slike,pa ako mi netko moze malo reci o rezultatima:
Ugl,nikakva zamrzavanja se nisu desavala dok je trajao test
Nedavno sam kupio PC sa vrhunskim komponentima: Procesor i5, Matična Z97-G45 GAMING, Grafička msi R9 390 8 GB, RAM 8 GB kingston hyperx fury, 4 x HDD 1T, 750GB, 149GB i 149GB, Napajanje 750W,
PRIJE MI JE NON-STOP IZLAZILO ''HAS STOPED WORKING'' I TO ZA SVAKI PROGRAM I NAKON ŠTA SAM NANOVO SNIMIO WINDOWSE PO 10-ti PUT , SAD MI RADI NORMALNO I ODJEDNOM SAMO ZAMRZNE, TE GA MORAM RESTARTATI !!!
Probao sam iskopčati ove druge diskove da vidim da nije do njih, te sam ostavio samo Local Disk (750GB mi je podjeljen na 2 particije 350 i 400GB) i kad sam to napravio nisam mogao upaliti PC i tek sam ga upalio i ti iz prve kad sam ukopčao ovaj od 1T (koji mi je podjeljen na 3 particije 440, 370 i 128GB) , a to može biti jer su mi vindowsi prije bili na particiji od 440GB od 1T,
Izuzev šta mi PC svako malo zamrzne da li netko zna zašto kad otvorim s Acronis Disk Director 11 Advanced stoji mi mala datoteka od 350mb zelena je i piše da je primarna, neznam ali mi je ta mala datoteka na ovom od 1T, a windowsi su mi na drugom disku i kako to riješiti ??????????
Hvala na bilo kakvom savjetu !