X58 1366 MBO CPU nes je krepalo

poruka: 8
|
čitano: 965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

EDIT: rijeseno!!! ; )

trebao bi nekog dobrovoljca iz grada zagreba, ja sam iz gornje kustosije, sa istom arhitekturom da provjerim sta je krepalo, ako je.

EDIT: ventilatori vrte, al ne posta, niti pisti, niti kad ga pokrenem bez rama, mijenjao sam memoriju, grafu, nis. jednom sam na xbx2 775, sa overclockanim postavkama, bio izvadio proc i opet ga stavio, q6600, i isto mi se desilo, provao sam tad resetirat bios, al nis, onda mi je sinulo da izvadim bateriju, ceko 10min vratio je i proradilo je. Isto mi se desilo i sad sa x58 UD7 rev 1.0 i i7 930, samo sto sad niti vadenje baterije ne pomaze, nit clr mos, nis nece, inapajanje sam pregledao. A neda mi se nosit na garanciju sve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 19:08 (JohnDoeFromHell).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: X58 1366 MBO CPU nes je krepalo
Koji su simptomi? Sta se dogada kada upalis komp?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
protjeran
Suddenly Psychotic kaže...
Koji su simptomi? Sta se dogada kada upalis komp?

nis, ventilatori vrte, al ne posta, niti pisti, niti kad ga pokrenem bez rama, mijenjao sam memoriju, grafu, nis. jednom sam na xbx2 775, sa overclockanim postavkama, bio izvadio proc i opet ga stavio, q6600, i isto mi se desilo, provao sam tad resetirat bios, al nis, onda mi je sinulo da izvadim bateriju, ceko 10min vratio je i proradilo je. Isto mi se desilo i sad sa x58 UD7 rev 1.0 i i7 930, samo sto sad niti vadenje baterije ne pomaze, nit clr mos, nis nece, inapajanje sam pregledao. A neda mi se nosit na garanciju sve.

14 godina
neaktivan
Pregledaj maticnu da nije neki kondenzator nabubrio ili procurio.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
protjeran
Suddenly Psychotic kaže...
Pregledaj maticnu da nije neki kondenzator nabubrio ili procurio.

sve sam pregleda, 10x povecalom, i straga, da nije nes otpalo, koji elemantic, koj vodic itd.

14 godina
neaktivan

moj savjet ti je da prvo provjeris napajanje i njega iskljucis kao uzrok a onda krenes dalje!(i kako si pregledao napajanje?)

i popuni "moj pc" u profilu..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 11:51 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...

moj savjet ti je da prvo provjeris napajanje i njega iskljucis kao uzrok a onda krenes dalje!(i kako si pregledao napajanje?)

i popuni "moj pc" u profilu..

s multimetrom, i drugim napajanjem, sve sam komponente izmijenio, samo nemam dvije mbo niti cpu za x58!!!

13 godina
protjeran

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

fakat krajnja glupost, al ono ko bi reko, sitni komadic termalne paste je bio pao na jebda pin cpu-a na maticnoj, nebi ni skuzio da nisam uocio da je na procesoru taj pin bio lagano tamniji ; )

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice