Wireless Console Utility????

poruka: 3
|
čitano: 1.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless Console Utility????

instalurao sam Windows XP, imam ASUS f3q series, Intel Dual-Core inside, ali kad skidam drivere sa asusove stranice prije instalacije Wireless drivera kaže da instaliram Wireless Console Utility..mene zanima dali je taj wireless console isti za sve modele?jer točno za moj model ne mogu pronaći na netu ništa..hvala...(želim samo da mi wireless radi, inače preko Etherneta se spajam)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Wireless Console Utility????

i samo jedno vaše mišljenje, dali da instaliram chipset sa intelove stranice ili da pak koristim onaj preporučeni sa Asusove (driveri)?hvala..da eventualno izbjegnem probleme kasnije..

16 godina
neaktivan
RE: Wireless Console Utility????

Ha zanimljivo Pitanje. Gdje da Skineš drivere za chipset? Bolje je Po mom sa interneta upiši intel.com u pretraživaču ili u google

i skini si nove drivere chipseta sa interneta. Razlog zato jer intel stranica kao i sve druge stranice nude najnovija osvježenja iznimno

baš ako nemaš internet onda koristi priloženi softver od chipseta to jest priloženi CD. eto!! 

Pozdrav!!

DJ+

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice