Virus problem

poruka: 6
|
čitano: 1.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Virus problem

Jutros mi oko 7h javio AVG Free da mi računalo inficirano s ovim virusom http://www.avgthreatlabs.com/virus-and-malware-information/info/trojanhorsegeneric/?name=Trojan%20horse%20Generic36.AERO&utm_source=TDPU&utm_medium=RS&PRTYPE=AVF predpostavljam da se radi o nekoj vrsti TR downloadera 2 puta ga je dettektiralo, ako mi opet ga detektira mollim pomoć s kojig ga alatom da ga u potpunosti uklonim.Koristim Win XP SP3 i ovo je prvi virus nakon nekeg duljeg vremena.

Probo sam scan s antimalvare bytes ništa nije našao

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 14:11 (Master Infirmiy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virus problem

Što kaže HitmanPro?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Virus problem

Nisam Probo jeli Free

I o Kakvom je virusu želim znati riječ uopće slabo se kužim u viruse

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 15:10 (Master Infirmiy).
12 godina

prije pogledaj gdje ti nađe taj trojan....meni ima jedan na starom CD-u na kojem čuvam neke drajvere pa kad god ga ubacim u CD-ROM avg ga pronađe....uopće se više ne zamaram sa tim  :)

Ako ga nađe dok surfaš...vjerovatno ga pokupiš sa iste web stranice....

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 15:18 (AF139).
16 godina
neaktivan

Inkekcija jedne Igre Inkekcija System volume Information obadvije stavke je AVG maknuo iz PC ak bude još kakvih problema budem se javio

16 godina
neaktivan
Virus problem

Uradio sam Threat Scan s Malvarebytes  onom probnom vezijom našlo je neš i pobrisalo.Hvala svima na pomoći zasad sve šljaka

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice