Vga na činč

poruka: 7
|
čitano: 7.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vga na činč

Uz grafičku sam dobio adapter s vga na činč(ne znam točno pravi naziv ali uglavnom to je onaj višebojni, okrugli kojeg imaju sve telke). Na mom adapteru on je čudne boje, nešto između žute i narančaste. Ja sam to pokušao spojiti s telkom ali bez uspjeha. Također na kartici piše da se može spojiti s telkom, ali posto ima hdmi izlaz, mislim da se o njemu radi, ali ipak ovaj moj adapter mi ostaje enigma???

0 0 hvala 0
18 godina
Vga na činč

obično su ti činči u kombinaciji žuti, bijeli, crveni, bilo bi zgodno kad bi stavio foto tog kabla

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Vga na činč

-VGA konektor (tj. D-sub) je samo tip konektora (cinch, scart itd...) po opisu to je RGB kabel (inače BNC koji je identičan cinchu s dodatkom osigurača-kvačice).

Slično kao i S-video, RGB prenosi zasebno boje za razliku od (jednog) cincha koji te boje prenosi 'pomješane' vidi pod nazivima komponentno i kompozitno....

-Nemoj mješati pojmove kao digitalni-analogni i TV standarde s monitorskim (kompijuterskim) jer su sasvim druge rezolucije i refreshevi u pitanju. Za stari analogni standard hint-PAL i NTSC, sve ostalo nema veze s TVom.

-Naravno, svi noviji LCD-TVi su u osnovi jednaki monitorima, podrazumijeva se spajanje HDMIjem.

btw -čemu služi google? wiki? Tehnička pitanja su vrlo precizno objašnjena.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
Vga na činč

ako ti kartica ima s-video izlaz mogao bi ga spojiti s ovakvim kabelom

sl sl
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 10:34 (igy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vga na činč

Evo linka: http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2008/01/19180344428l.jpg

Čemu služi taj kabel?

Kartica nema s-video, imam ga samo na tv kartici a tu mi je beskoristan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 10:50 (big_bang).

0 0 hvala 0
15 godina
Vga na činč

Da nije kojim slučajem SPDIF ulaz zvuka na grafičku, tako da ga može proslijediti dalje preko HDMI-a.

Dobio si uputsvo uz grafičku malo ga pregledaj!

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vga na činč

na starim tv-ovima se tako moze spojit grafa da prikazuje sliku..neznan tocno kako se zove cinc taj ali znam da sam kameru uz pomoc njega spaja na stari tv...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice