Ventilatori od graficke ne vrte

poruka: 5
|
čitano: 1.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Dobra vecer.

Ja sam nedavno kupio par komponenata za pc i igrao bih igricu i kroz nekih pola sata bi mi se freezo komp ili bi bio nekakav blue screen.

Grafcika mi je bila jako vruca i nakraju sam vidio da mi na njoj ventilatori ne rade, kojih sama graficka ima 2.

Molio bih vas da mi pomognete u slucaju ovog problema

Graficka je  geforce gtx 960 wf2 oc

lp,

0 0 hvala 0
15 godina

Provjeriti je li sve dobro zaštekano (sama kartica da li je dobro sjela na matičnu te 2x6 pinski konektori s napajanja), instalirati drivere i onda vidi da li vrte. Ako ne onda ako si u mogućnosti isprobati u nekom drugom kompu, ako i tada neće vrtjeti šalji na reklamaciju. Nema tu pretjerane filozofije.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

A ono najvažnije....

0dB semi-passive fans

Featuring the new semi-passive fan design. When the GPU is under a set loading or temperature, the fans will remain off, creating an absolutely silent environment for gamers.

Upregni grafu sa nekom igrom/programom tipa Valley i gledaj onda ventove...da li se opet ne vrte?

Snimao si nove windowse kada si slozio nove komponente? A ako nakon svih provjera, drivera, i ostalog SW i ako grafa stvarno pri opterečenju ne vrti ventove i dalje freeza, nosi na reklamaciju grafu i neka ju trgovina di si kupio detaljno testira.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:22 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Ventilatori od graficke ne vrte

Dali to mozda ima veze sa napajanjem?

13 godina

To ni vidoviti Milan ne bi znao točno...

Teško je ovak prek žice...

Kako vidim iz tvojih postova ti si kupio novu memoriju i nov ugrafu? Ako je tako, probaj sa starom memorijom samo ako ju imas...mozda je i u memoriji problem...

Ispuni svoj komp ili napiši točne dijelove, baci nam neku sliku svojeg kućišta da vidimo šta je nutra, kako je složeno... baci slikicu npr hwinfo programa, cpuz... daj nam nešto da imamo za gledati i razmišljati

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:36 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice