Umjesto sata da stavim ata

poruka: 7
|
čitano: 3.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Umjesto ata sata

E ovako imam racunalo hp compacq 7600 i u njega ide ata cd rom a sata hdd.e sad mene zanima bil moglo da ja to zamjenim znači ja bi stavio sada cd rom a ata HDD znaci novi cs rom nabavim sta je sata a ata prikljucak u HDD.ukratko samo zamjenim kablove uz to da stavim sata dvd rom koji imam da stavim umjesto ata (malo je tesko za pojasniti) i ovo bi radio jer nemam HDD sata a imam atu  i drugi dvd koji je na sata.

izo
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 19:13 (windows-izo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Umjesto ata sata
windows-izo kaže...

E ovako imam racunalo hp compacq 7600 i u njega ide ata cd rom a sata hdd.e sad mene zanima bil moglo da ja to zamjenim znači ja bi stavio sada cd rom a ata HDD znaci novi cs rom nabavim sta je sata a ata prikljucak u HDD.ukratko samo zamjenim kablove uz to da stavim sata dvd rom koji imam da stavim umjesto ata (malo je tesko za pojasniti) i ovo bi radio jer nemam HDD sata a imam atu  i drugi dvd koji je na sata.

Bolje si skupi pare za dobar SATA disk.{#} ATA(IDE) diskovi su spori i zastarjeli.

Valentin
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
windows-izo kaže...

Bolje si skupi pare za dobar SATA disk.{#} ATA(IDE) diskovi su spori i zastarjeli.

Isuse zabolila me glava od čitanja. Ukratko da možeš, ako je ikako moguće da ti budu oba sata, a ako imaš samo jedan sata utor a jedan pata onda ti je bolje imat hard na sata. Ako drugačije ne možeš iz nekog razloga onda napravi to što si naveo

Live in your world.Play in ours
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 20:34 (noob4).
14 godina
noob4 kaže...
Valentin17 kaže...
windows-izo kaže...

Isuse zabolila me glava od čitanja. Ukratko da možeš, ako je ikako moguće da ti budu oba ata, a ako imaš samo jedan sata utor a jedan ata onda ti je bolje imat hard na ata. Ako drugačije ne možeš iz nekog razloga onda napravi to što si naveo

Zašto HDD stavljat na sporije ATA(IDE) sučelje???{#} Ostavi CD-ROM ovako kako je, samo kupi novi SATA disk, ništa se ne mora mijenjati na matičnoj.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 20:36 (Valentin17).
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
noob4 kaže...
Valentin17 kaže...
windows-izo kaže...

Isuse zabolila me glava od čitanja. Ukratko da možeš, ako je ikako moguće da ti budu oba ata, a ako imaš samo jedan sata utor a jedan ata onda ti je bolje imat hard na ata. Ako drugačije ne možeš iz nekog razloga onda napravi to što si naveo

Zašto HDD stavljat na sporije ATA(IDE) sučelje???{#} Ostavi CD-ROM ovako kako je, samo kupi novi SATA disk, ništa se ne mora mijenjati na matičnoj.

Ispravio sam se čim sam kliknuo {#}

Live in your world.Play in ours
13 godina
neaktivan

Nije to moj pc,ovo je covjek malo poglup i hoce to tako,briga mene meni su bitne pare za sistem sta dignem :D 

izo
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:05 (windows-izo).
17 godina
windows-izo kaže...

Nije to moj pc,ovo je covjek malo poglup i hoce to tako,briga mene meni su bitne pare za sistem sta dignem :D 

Pa objasni mu da bude pametniji. I time dodatno zaradi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice